apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar ben yaklaşık 8 yıl önce bir laptop almıştım ve yanında Exper'in Windows 7 Home CD'sini vermişlerdi. Şimdi benim sorum şu, ben bu Windows 7'nin ürün anahtarını kullanarak yeni PC'ye kurabilir miyim? (Yeni PC FreeDOS.) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2019
Arkadaşlar ben yaklaşık 8 yıl önce bir laptop almıştım ve yanında Exper'in Windows 7 Home CD'sini vermişlerdi. Şimdi benim sorum şu, ben bu Windows 7'nin ürün anahtarını kullanarak yeni PC'ye kurabilir miyim? (Yeni PC FreeDOS.)
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 1 Ocak 2019 #2 Windows 7 OEM olduğu için hayır. Ancak Windows 10'a o sistemde yükseltip OEM anahtarı ben Retail anahtara çevirmiştim.
Windows 7 OEM olduğu için hayır. Ancak Windows 10'a o sistemde yükseltip OEM anahtarı ben Retail anahtara çevirmiştim.
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #3 Laptop şuan çalışmıyor sadece CD var
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 1 Ocak 2019 #4 O lisansı yeni bilgisayarda kurmayı deneyin. CD kendi Exper'in CD'si ise kuramayacak mavi ekran alacaksınız.
O lisansı yeni bilgisayarda kurmayı deneyin. CD kendi Exper'in CD'si ise kuramayacak mavi ekran alacaksınız.
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2019 #5 O zaman işletim sistemi satın almam gerekecek. İşletim sistemi ne kadardır? Microsoft'un fiyatları çok pahalı. Başka nerelerden bulabilirim?
O zaman işletim sistemi satın almam gerekecek. İşletim sistemi ne kadardır? Microsoft'un fiyatları çok pahalı. Başka nerelerden bulabilirim?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 2 Ocak 2019 #6 Silinen üye dedi: O zaman işletim sistemi satın almam gerekecek. İşletim sistemi ne kadardır? Microsoft'un fiyatları çok pahalı. Başka nerelerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... N11'de 20-30 TL fiyatlarında lisanslar var.
Silinen üye dedi: O zaman işletim sistemi satın almam gerekecek. İşletim sistemi ne kadardır? Microsoft'un fiyatları çok pahalı. Başka nerelerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... N11'de 20-30 TL fiyatlarında lisanslar var.
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #7 Silinen üye dedi: N11'de 20-30 TL fiyatlarında lisanslar var. Genişletmek için tıkla... Onlar'a pek inanmıyorum yani bana verilen lisansı ya başka birine verirlerse? Windows 10 deneme sürümünü nasıl yüklerim?
Silinen üye dedi: N11'de 20-30 TL fiyatlarında lisanslar var. Genişletmek için tıkla... Onlar'a pek inanmıyorum yani bana verilen lisansı ya başka birine verirlerse? Windows 10 deneme sürümünü nasıl yüklerim?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 3 Ocak 2019 #8 Silinen üye dedi: Onlar'a pek inanmıyorum yani bana verilen lisansı ya başka birine verirlerse? Windows 10 deneme sürümünü nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO dosyasını USB'ye yazdır temiz kurulum yap. Lisansları tek kullanımlık oluyor zaten. Yorumlara ve mağaza puanına göre alabilirsin.
Silinen üye dedi: Onlar'a pek inanmıyorum yani bana verilen lisansı ya başka birine verirlerse? Windows 10 deneme sürümünü nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO dosyasını USB'ye yazdır temiz kurulum yap. Lisansları tek kullanımlık oluyor zaten. Yorumlara ve mağaza puanına göre alabilirsin.