Eski Wolfteam hesabını geri almak için ne yapılmalı?

Ekerplvcc

Hectopat
Daha fazla  
Wolfteam'ın neredeyse en eskilerindendim. Oyunu 2016'da og kullanımı yaygınlaşmaya başladıktan sonra bıraktım. Yıl 2025 oldu ve arkadaşlarla geri başlama kararı aldık. Fakat hesabımı bulamıyorum, malum, üzerinden çok zaman geçti. Kayıtlı Gmail şifremi de unuttum. Hesaba girerken kullandığım kullanıcı adım 'babalarteam784'. Oyun içindeki kullanıcı adım da 'babalarteam784'. Hesabın şifresine bir türlü ulaşamıyorum. Yardımcı olabilecek birilerini umarım bulurum. 2016'da tek yıldızdım ve hesabın değerini siz biçin. Süresiz kullanım, birçok eşya, yüzlerce kutu ve karakterim vardı. Hediye kutumda bile en az 200 sayfa vardı, hatırladığım kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anca desteğe yazıp yapabilirsin ama e-posta falan erişimin yoksa çok zor ki diyelim ulaştın ve hesabına girdin diyelim.
Uzun süre girilmediği için çoğu şey ve hediye kutusundaki hepsi gitmiş benim de bir sürü şey vardı 5 bin günlük Ultimate falan hepsi gitmişti. Uzun süre sonra dönen kullanıcı hediyeleri veriyorlar sadece o kadar.

Hocam, slotlar falan 23 bin nakit olmuş, sıfırdan dizmeye kalksan nereden baksan 1.5K, maksimum 2K patlar. Ki bu devirde Wolfteam'e böyle paralar ölü yatırım olur. Benim hesapta süresiz özel kurt yeteneği, süresiz Bane, Christopher Smith vardı. Ayrıca S6 süresiz kullanım silahlarım da bulunuyordu. Hesabı boşaltmaya kalksalar bile en boş haliyle bile, şu devirde "dolu hesabım var" diyenden daha doludur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı