Eskiden oynadığım Sniper oyununun adı nedir?

Fikirsiz

Decipat
Katılım
27 Temmuz 2022
Mesajlar
1.108
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Sniper Ghost Warrior 1'e bayağı benziyordu ama grafikler daha kötüydü bir de arayüzde Sniper abimiz böyle mağara gibi bir şeydi galiba oraya yatmış. İlk bölümde karşımızda 2 adam vardı biz de uzaktan vuruyorduk onları sonra ilerliyorduk. Sanki böyle köprü gibi bir yere geliyorduk dağda yine bizim gibi bir Sniper vardı sonra orayı da geçiyorduk ve düşmanımızın kampına geliyorduk. Onları teker teker kesiyorduk ve bir asker kamyonu vardı onun arkasına atlayıp bölümü geçiyorduk.

Başka bir yerde de bir abimiz vardı o bize bomba veriyordu sonra onu bir yere yerleştiriyorduk ama nereye hatırlamıyorum galiba tanka.
En son bölümlere yaklaştığımızda da normalde tek kişi dolaşırken tüm 10 tane askerle bir yere saldırıyorduk hatta be orayı geçmek için genelde evin çatısına çıkıp sağ soldaki adamları vuruyordum. En son bölümde bir lideri mi ne vuruyorduk ve bitiyordu galiba başka pek aklıma gelmiyor bir de oyunda bir bizim Sniper'imiz vardı bir de yerden yine bir köprünün ilerisinden birini vurup da mı alıyorduk hatırlamıyorum. ama toplam 2 tane farklı Sniper silahımız vardı.
Umarım sizi yormamışımdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1028778-f276c7b30de0b886d6fa3b94e4f372c6.jpg
Aradığınız oyun Sniper Elite 1 olabilir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı