Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi nasıldır?

Troll Face

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2021
Mesajlar
1.577
Çözümler
5
Arkadaşlar, hedefim bu üniversite. Bilgisi olan var mı? Eğitim olarak iyi mi? Okuduktan sonra işsiz kalır mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hukuk konusunda okuduğun fakültenin bir önemi yok.
En önemli şey zengin bir networke sahip olmak eğer değilsen bir şekilde bu süreçte bunu kurabilmen.
 
@Troll Face Türkçesi zengin eş dost akraba tanıdık :)
Bütün zenginler olmaz iş yaparak zengin olması lazım 20 30 yıl almanyada çalışıp 10 tane ev alan kira zengini almancılar bu klasmana girmez.
 
@Troll Face Hocam avukatların para kazanabilmesi için çevresinde anonim şirketi olan iş adamı esnaf vb insanlar olmalı ki onların hukuki işlerine baksın. Türkiye'de işle böyle yürüyor herkes tanıdığı, güvendiği insanlarla çalışır.
Genel olarak iş yaptığın insanların geliriyle senin gelirin doğru orantılıdır.
 
Zenginlik derken ölçüt nedir? Yani gelir olarak.
Hem gelir hem de çevre açısından söylüyor. Yani çevrendeki insanlar ne kadar çok olursa onların da çevresi dolaylı olarak senin çevren olacağı için çevren genişleyecek. Ne kadar çok çevre yaparsan da avukatlıkta işine o kadar yarayacak demek istiyor arkadaş. Anadolu Üniversitesine gelecek olursak gayet iyi bir üniversite, gönül rahatlığıyla Hukuk okunur fakat üstteki arkadaşın dediklerini de göz önünde bulundur. Avukatlıkta şu an fazla rekabet var ve piyasada çok avukat var dolayısıyla çevre yapman ve isim yapman lazım.
 
Hem gelir hem de çevre açısından söylüyor. Yani çevrendeki insanlar ne kadar çok olursa onların da çevresi dolaylı olarak senin çevren olacağı için çevren genişleyecek. Ne kadar çok çevre yaparsan da avukatlıkta işine o kadar yarayacak demek istiyor arkadaş. Anadolu üniversitesine gelecek olursak gayet iyi bir üniversite, gönül rahatlığıyla hukuk okunur fakat üstteki arkadaşın dediklerini de göz önünde bulundur. Avukatlıkta şu an fazla rekabet var ve piyasada çok avukat var dolayısıyla çevre yapman ve isim yapman lazım.

KPSS'ye girip atansam bu dediklerinize gerek yok ama değil mi? Yani sadece bunlar ekstra işimi yarar anlamında diyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı