Eskişehir Ayazı

  • Konuyu başlatan Mert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1B

Mert

Megapat
Katılım
11 Haziran 2012
Mesajlar
6.864
Makaleler
9
Çözümler
49
Galiba Kasım ayını unutmuş Eskişehir. Aralık gibi soğuk var dışarıda. Saat 8'de okula gitmek için çıkıyorum. Kaç kat şey giydiğimi bilmiyorum. Okula gelene kadar g*tüm donuyor.

Eskişehir'de yaşayan veya yaşamış insanlar çok iyi bilir. Sizin oralar nasıl ?
 
Sabah don havası vardır. Öğlen kar yağdı. İkindi vakti güneş açtı. :D (Kırşehir)

Tipik Eskişehir manzarası. Çok fena hasta oldum. Normalde alışığımdır ani hava değişimlerine. Kar yağsa yine iyi. Yumuşar biraz hava. Kar yağmıyor ki burada.

1 hafta önce T-Shirt ile çıkardım dışarı. Şimdi mont yetmiyor.

Eskişehir. Sabah: Soğuk Öğle: Sıcak Akşam: Buz gibi.
 
Eskişehir'in kışını iyi bilirim ne de olsa Esentepeliyiz :D Perşembe günü Ankara'da karla karışık yağmur yağıyordu. Şimdi ise hava 7 derece, akşam 8'de okuldan eve gelirken montsuz vücut felç oluyor.


15 dakika önce Xperia Sola ile çektim ;


OOIxlHw.jpg
 
Istanbul, sabah yağmur (ve tabiki ekürisi nem) üstüne rüzgar. Etraf kuru gözükse de, rüzgar canına okuyor adamın.

-20, -30'ları kuru soğuk olarak gördüm ama nem korkunç bir faktör. Adam akıllı giyinmeyeni öpüyor havalar, normalde atlet giymem gömlek içine ama bugün "akıllı binamızda" işe giderken; atlet, gömlek + ince bir kazak giydim, güneş vardı ve sadece atkı/flularla yürüyüş yaptım öğlen, soğuğa alışkın bir adam olsam da yordu yani. Bu hafta ben istanbulda sağlam bir grip vs salgın bekliyorum.

Evde şu an boxer, atlet oturmamın tek sebebi acılı çiğ köfte yedim ve üzerinize afiyet üstüne bira içiyor olmam. Yoksa yani bildiğin buz - kaloriferler merkezi sistem ve haaaalen uyuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah 7'de okula giderken çok esiyor, ve soğuk. (Esenyurt Adı üstün de) :D :D Okuldan çıkışta güneş çıkıyor ama yine esiyor, saat 16.00-17.30 gibi ısınıyor. Havalar birden çok soğudu, yağmur yağmaya başladı. Pazartesi Isıncakmış hava, bekleyelim görelim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı