Eskişehir'de bisiklet ile nerelere gidilebilir?

Merhaba. Sazanova'ya doğru giderken orada kafeler vs. vardı. Oranın sağ kısmında da göl var. Gölün olduğu yerde bisiklet sürme yeri vardı diye hatırlıyorum, orada gölü seyrederek bisiklet sürebilirsiniz.

Eskişehir'e gitmeyeli bayağı oluyor da şöyle söyleyeyim: Haritalardan Sümer Park ya da Kanlıkavak İskelesi olarak aratın. Orada bisiklet yürüyüş yolu vardı. Sağ tarafı da Porsuk Çayı olarak geçiyor. Onun sağ tarafı da Sazanova Parkı diye geçer. Orada hayvanat bahçesi, masal şatosu, yeraltı dünyası gibi birçok gezilecek yer var. Geniş bir park. Oraya gidip gezmek isterseniz gezebilirsiniz ancak sakın oradaki esnaftan kesinlikle bir şey almayın. Çarşıya göre oldukça pahalı satıyorlar. Onun yerine Odunpazarı çarşı merkezinden daha ucuza hediyelik eşya alabilirsiniz.

Eskişehir'e gitmeyeli bayağı oluyor da şöyle söyleyeyim: Haritalardan Sümer Park ya da Kanlıkavak İskelesi olarak aratın. Orada bisiklet yürüyüş yolu vardı. Sağ tarafı da Porsuk Çayı olarak geçiyor. Onun sağ tarafı da Sazanova Parkı diye geçer. Orada hayvanat bahçesi, masal şatosu, yeraltı dünyası gibi birçok gezilecek yer var. Geniş bir park. Oraya gidip gezmek isterseniz gezebilirsiniz ancak sakın oradaki esnaftan kesinlikle bir şey almayın. Çarşıya göre oldukça pahalı satıyorlar. Onun yerine Odunpazarı çarşı merkezinden daha ucuza hediyelik eşya alabilirsiniz.
Diğer adını bilmiyordum direk Sazova olarak biliyordum. Dediğiniz yerleri daha önce gezmiştim.

TÜRASAŞ Devrim Arabaları Müzesine gittiniz mi? Burası da iyidir, gitmenizi tavsiye ederim. Onun haricinde Balmumu Müzesi de iyidir. Odunpazarı Modern Müzeye gitmenizi tavsiye etmem, bomboş. Hiçbir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı