Esonic H61FHL DDR3 anakarta maksimum takılabilecek işlemci nedir?

İşlemciniz çok ısınan bir model değil. Ekran kartınız genelde ısınabiliyor. Yanmasından korkuyorsanız yükte dereceleri söylerseniz yardımcı olabilirim.
tamamdır ama bence ekran kartı ısı değerleri fena değil asus strix oc 8 gb modelini kullanıyorum ve max 75 80 derece gördüm

İşlemciniz çok ısınan bir model değil. Ekran kartınız genelde ısınabiliyor. Yanmasından korkuyorsanız yükte dereceleri söylerseniz yardımcı olabilirim.

İşlemciyse normal. Ekran kartıysa sıcak çalışıyor.
işmleci ısı değeri bu ekran kartının max 75 80 olduğunu gördüm

tamamdır ama bence ekran kartı ısı değerleri fena değil asus strix oc 8 gb modelini kullanıyorum ve max 75 80 derece gördüm

işmleci ısı değeri bu ekran kartının max 75 80 olduğunu gördüm
Havalar da sıcak o yüzden şu anlık normal sayılabilir. 80'in üstünü gördüğünüzde bakım yapabilirsiniz. Bu arada undervolt yapmadıysanız öneririm.

Onun dışında şunu belirteyim E3 serisi işlemcilerde sadece frekans değişimi farkı var. E3-1290V2 Max 4.10 GHz hızında iken 1280V2 modeli Max 4 GHz hızında diğer her şey aynı. Birirlerinin overclocklanmış hali gibi düşünebilirsin o yüzden hangisi olduğu çok fark etmiyor fakat en güçlü işlemcilerden birini istiyorsanız en az 1270V2 ve üstü işlemcilere bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı