Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.380 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:06 #11 mr.ayano dedi: Aynı indirim oluyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sanırsam oluyor hocam. Bir deneyin isterseniz. Edit: Olmuyormuş.
mr.ayano dedi: Aynı indirim oluyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sanırsam oluyor hocam. Bir deneyin isterseniz. Edit: Olmuyormuş.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.556 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:06 #12 1m kabloyu aldım konu için çok teşekkürler.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.058 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:08 #13 Bende aldım aç gözlülük mü anlamadım ugreeninkini de alasım geliyor.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:09 #14 ben bunu aldım çok iyi ve kaliteli
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.058 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:10 #15 ardakdrequan dedi: ben bunu aldım çok iyi ve kaliteli Genişletmek için tıkla... Ekranında watt değeri yazıyor mu yoksa göz mü var sadece?
ardakdrequan dedi: ben bunu aldım çok iyi ve kaliteli Genişletmek için tıkla... Ekranında watt değeri yazıyor mu yoksa göz mü var sadece?
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:10 #16 Lskow dedi: Bende aldım aç gözlülük mü anlamadım ugreeninkini de alasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben essager ile ilgili çok şey duymadım ö yüzden Ugreen'in kalitesini beğendiğim için aldım ve 8 kılıf kırılmaz cam lens koruyucu vs aldım hep hesap açıp çok ucuza geliyor insanın alası geliyor 15 TL'ye kılıf vs. Lskow dedi: Ekranında watt değeri yazıyor mu yoksa göz mü var sadece? Genişletmek için tıkla... Yok göz var sadece.
Lskow dedi: Bende aldım aç gözlülük mü anlamadım ugreeninkini de alasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben essager ile ilgili çok şey duymadım ö yüzden Ugreen'in kalitesini beğendiğim için aldım ve 8 kılıf kırılmaz cam lens koruyucu vs aldım hep hesap açıp çok ucuza geliyor insanın alası geliyor 15 TL'ye kılıf vs. Lskow dedi: Ekranında watt değeri yazıyor mu yoksa göz mü var sadece? Genişletmek için tıkla... Yok göz var sadece.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.058 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:11 #17 Neyse bu bana yeterli
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.146 Makaleler 2 Çözümler 37 Dün 20:14 #18 Sheinde bu tarz yüzlerce ürün bu fiyatlara alınıyor. Özellikle IEM'ler çok ucuz. Ve böyle adaptör DAC tarzı şeyler de çok ucuz.
Sheinde bu tarz yüzlerce ürün bu fiyatlara alınıyor. Özellikle IEM'ler çok ucuz. Ve böyle adaptör DAC tarzı şeyler de çok ucuz.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.380 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:14 #19 Lskow dedi: Bende aldım aç gözlülük mü anlamadım ugreeninkini de alasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam böyle indirim zor gelir zaten ülkemizde aldığımız ürünlerin ederi çok daha altındayken normal indirimi bulunca kaçırmamak lazım.
Lskow dedi: Bende aldım aç gözlülük mü anlamadım ugreeninkini de alasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam böyle indirim zor gelir zaten ülkemizde aldığımız ürünlerin ederi çok daha altındayken normal indirimi bulunca kaçırmamak lazım.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.962 Çözümler 8 Dün 20:15 #20 Güvenilir mi bu site, çok dandik geldi patlamasın kart. Ve 36 TL'ye baya gelecek mi bu şimdi eve kargo ucretsiz?
Güvenilir mi bu site, çok dandik geldi patlamasın kart. Ve 36 TL'ye baya gelecek mi bu şimdi eve kargo ucretsiz?