Elektronik Essager 100W dijital ekranlı 2 metre USB Type-C - USB C kablosu 36 TL

• Konuyu başlatan v3rtecc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 112
  • Görüntüleme 1.734
100 puan aldım mail dogrulayip, diğer 20 nereden geliyor?

Uygulamadan sağ alttan me yazan yerden topla gibi bit yer var oradan hocam.

Ya şimdi göstergeli bir kablom yok işe yarar diye konu başlığındakini mi alsam Ugreen mi alsam bilemedim. Kablom var zaten ama bu kablo da daha kaliteli.

Ugreen al derim.

Yani ucuza düşen kenarda duracak kablosuz kulaklık falan olabilir indirime düşen mantıklı alınabilecek her şey olabilir.

Bende alacaktım da hocam Nothing Phone 1 için hiç yok maalesef.

Bataryalı ürün girmiyor hocam gümrükten.

Ya şimdi göstergeli bir kablom yok işe yarar diye konu başlığındakini mi alsam ugreen mi alsam bilemedim. Kablom var zaten ama bu kablo da daha kaliteli.
2 tane type c kablom var evde biri orijinal biri spigen, gostergeli bulunsun diye alacağım bende. Eğer kullanacaksan kaliteli olanı al ben kullanmayacagim sahsen.

Bende alacaktım da hocam Nothing Phone 1 için hiç yok maalesef.
Aynı durumdan muzdaribiz. Nothing phone yazınca garip gurup şeyler çıkıyor. GT 3 proya da kayış bulamadım.

2 tane type c kablom var evde biri orijinal biri spigen, gostergeli bulunsun diye alacağım bende. Eğer kullanacaksan kaliteli olanı al ben kullanmayacagim sahsen.

Aynı durumdan muzdaribiz. Nothing phone yazınca garip gurup şeyler çıkıyor. GT 3 proya da kayış bulamadım.
Bu göstergeli kablolar doğruyu yansıtıyor değil mi?

2 tane Type-C kablom var evde biri orijinal biri Spigen, gostergeli bulunsun diye alacağım bende. Eğer kullanacaksan kaliteli olanı al ben kullanmayacagim sahsen.

Aynı durumdan muzdaribiz. Nothing Phone yazınca garip grup şeyler çıkıyor. GT 3 Pro'ya da kayış bulamadım.

Bence essagere göre Ugreen daha kaliteli neredeyse aynı fiyat bence Ugreen daha iyi.

Bu göstergeli kablolar doğruyu yansıtıyor değil mi?

Eğer kaliteli marka ise evet.

Birkaç gün önce temu'dan monitör lambası almıştım 500 liraya falan geldi. Burda 130 liraya geliyor :/ Böyle bir kampanya olduğunu bilmiyordum

Birkaç gün önce Temu'dan monitör lambası almıştım 500 liraya falan geldi. Burada 130 liraya geliyor :/ böyle bir kampanya olduğunu bilmiyordum.

Alt limitte yok en iyi site artık full sheinm ve aliexpressten alışveriş yapıyorum.

Bence essagere göre Ugreen daha kaliteli neredeyse aynı fiyat bence Ugreen daha iyi.

Eğer kaliteli marka ise evet.
Bu daha inmiyor dimi :)

Screenshot_22.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı