Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.059 Çözümler 9 Dün 20:47 #81 Beyler peki adres girerken isim kısmına Türkçe karakter girmedim. Bunun önemi oluyor mu bu tarz sitelerde. Eskiden Amazonda falan gerekiyordu da.
Beyler peki adres girerken isim kısmına Türkçe karakter girmedim. Bunun önemi oluyor mu bu tarz sitelerde. Eskiden Amazonda falan gerekiyordu da.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:48 #82 Batina dedi: Peki adres girerken isim kısmına Türkçe karakter girmedim. Bunun önemi oluyor mu bu tarz sitelerde. Eskiden Amazon'da falan gerekiyordu da. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı olmaz herhalde bende Türkçe karakter oluyordu.
Batina dedi: Peki adres girerken isim kısmına Türkçe karakter girmedim. Bunun önemi oluyor mu bu tarz sitelerde. Eskiden Amazon'da falan gerekiyordu da. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı olmaz herhalde bende Türkçe karakter oluyordu.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.962 Çözümler 8 Dün 20:48 #83 ardakdrequan dedi: Var hocam uygulaması. Yok hocam Max bu kadardır. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam 20 puan vermeyiversin üşendim alıyorum siteden simdi, tek gostergeli kablo alacağım var mı öneriniz?
ardakdrequan dedi: Var hocam uygulaması. Yok hocam Max bu kadardır. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam 20 puan vermeyiversin üşendim alıyorum siteden simdi, tek gostergeli kablo alacağım var mı öneriniz?
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:49 #84 Ortaokuldayek arkadaşım aliexpressten ürün almıştı adresi Çin'den geliyor diye translate ile Çince yazmöış ona gelmişlerdi her halükarda gelir bence sjdkhgfjhlfsd. Eldrithc dedi: Neyse hocam 20 puan vermeyiversin üşendim alıyorum siteden simdi, tek gostergeli kablo alacağım var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Kılıf vs ne ihtiyacın varsa artık.
Ortaokuldayek arkadaşım aliexpressten ürün almıştı adresi Çin'den geliyor diye translate ile Çince yazmöış ona gelmişlerdi her halükarda gelir bence sjdkhgfjhlfsd. Eldrithc dedi: Neyse hocam 20 puan vermeyiversin üşendim alıyorum siteden simdi, tek gostergeli kablo alacağım var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Kılıf vs ne ihtiyacın varsa artık.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.059 Çözümler 9 Dün 20:50 #85 Ugreen aldım. Neden çünkü
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:50 #86 Batina dedi: Ugreen aldım. Neden çünkü Eki Görüntüle 2603221 Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorlar 70 TL'ye aldım ben.
Batina dedi: Ugreen aldım. Neden çünkü Eki Görüntüle 2603221 Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorlar 70 TL'ye aldım ben.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.059 Çözümler 9 Dün 20:51 #87 ardakdrequan dedi: Dalga geçiyorlar 70 TL'ye aldım ben. Genişletmek için tıkla... Türkiyeden mi?
Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:52 #88 Batina dedi: Türkiyeden mi? Genişletmek için tıkla... Sence Türkiye’den mi almış
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:52 #89 Batina dedi: Türkiye'den mi? Genişletmek için tıkla... Yok sheinden toplu alışveriş yaptıydım ondan teklide daha ucuza gelir.
Batina dedi: Türkiye'den mi? Genişletmek için tıkla... Yok sheinden toplu alışveriş yaptıydım ondan teklide daha ucuza gelir.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.064 Makaleler 3 Çözümler 20 Dün 20:53 #90 Tuna1283 dedi: Bir önceki konuda 69 TL'ye almıştım :/ Genişletmek için tıkla... O 240 watt olanı hocam, gerçi 240 watt destekli ne cihaz var mı varsa sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum. İleride işe yarar belki. ardakdrequan dedi: Essager adaptör alacaktım 30 TL'ye sonra yorumnlarda ses çıkıyor dediklerinden almadım. Genişletmek için tıkla... Bende de ses çıkartıyor, güven vermedi tam ama Samsung'un orijinal 45 watt adaptörü de ses çıkartıyor. İkisini de kullanmıyorum o yüzden
Tuna1283 dedi: Bir önceki konuda 69 TL'ye almıştım :/ Genişletmek için tıkla... O 240 watt olanı hocam, gerçi 240 watt destekli ne cihaz var mı varsa sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum. İleride işe yarar belki. ardakdrequan dedi: Essager adaptör alacaktım 30 TL'ye sonra yorumnlarda ses çıkıyor dediklerinden almadım. Genişletmek için tıkla... Bende de ses çıkartıyor, güven vermedi tam ama Samsung'un orijinal 45 watt adaptörü de ses çıkartıyor. İkisini de kullanmıyorum o yüzden