v3rtecc
Hectopat
- Makaleler
- 3
Yeni hesap açıyorsunuz, profilim ve hesabımı yönet kısmındaki puanları alıyorsunuz. İkisinden birisini sepete ekleyip ödeme kısmına geldiğinizde %70 indirim kodu, puanları kullanıp kargo garantisinin tikini kaldırdığınızda kablo 65, adaptör 30 liraya geliyor kargo vergi vs. dahil. İkisini almak isteyenler 2 ayrı hesap açıp alabilirler. İki ürünü de 12 Ekim saat 16.15'te aldım. Birisi 22'si diğeri 25'inde geldi. Kablo'nun kargosunda sıkıntı yoktu ancak adaptörde vardı. Poşeti yırtılmış, içi pislenmiş toz dolmuş, ve bir yere sürtmüş herhalde adaptörün bir kısmında aşınma var yani ürün zarar görmüş. Ancak çalışmasında sıkıntı yok, fiyatından dolayı da iade ile uğraşmak istemedim. Ürünler Türkiye'de satılsa 6-7 kat daha pahalı olurdu diye düşünüyorum, ürünlerin kalitesi o yönde. Ürünün konusu başka bir forumda açılmıştı ancak burada göremedim, fiyatlar çok uygun olduğundan ve kargonun hızlı oluşundan ötürü daha fazla kişinin bundan faydalanması adına konusunu açmak istedim.
Adaptörün linki: ESSAGER 20W GAN Hızlı Şarj Cihazı Tip C ve USB Arayüzü Seyahat, Ofis, Yurt ve Ev İçin Uygun Çok Portlu Nan Hızlı Şarj Yüksek Çıkış Gücü
Kablonun linki: ESSAGER 240W USB Type C - USB C Kablosu 100W PD 3.1 Hızlı Şarj Kablosu 15 16 Pro Max Pro ile Uyumlu
Adaptörün linki: ESSAGER 20W GAN Hızlı Şarj Cihazı Tip C ve USB Arayüzü Seyahat, Ofis, Yurt ve Ev İçin Uygun Çok Portlu Nan Hızlı Şarj Yüksek Çıkış Gücü
Kablonun linki: ESSAGER 240W USB Type C - USB C Kablosu 100W PD 3.1 Hızlı Şarj Kablosu 15 16 Pro Max Pro ile Uyumlu
Son düzenleyen: Moderatör: