Elektronik Essager Type-C+a 20W adaptör 30 TL - Essager 2MT 240W kablo 65 TL

Telefon doğrulaması sorun yaratmıyor hocam her hesaba aynısını kullanabilirsiniz. Çok fazla denerseniz hesap açmaya peş peşe belki ondan sıkıntı çıkarabilir ama ertesi gün düzelir.

Siz toplu aldığınızdan 70 gözüküyor, ya da 2 metre falan almışsınızdır. Ben 1 metresini 50 liraya aldım diye hatırlıyorum. Başka hesap açıp ondan da Ugreen aldım başka bir tane oda 40 tuttu. Essager aldım bir de oda 36'ya geldi. 10 tane hesap açtım ama ben, biraz uğraştırıcı oldu ama alacağım ürünü belirledikten sonra yeni hesap açıp sipariş vermem 5 dk falan sürdü. Hafıza kartı ve eldiven falan almayı düşünüyorum şimdi de.
Hocam aldiklarimin hepsi 2 metre benim uğraşmak istemeyen arkadaslar toplu alabilir. 4 Kabloya hersey vergiler dahil 396 verdim simdi spigen 2 metre 99 liraya dusmus orasi ayri tabi

Hocam aldiklarimin hepsi 2 metre benim uğraşmak istemeyen arkadaşlar toplu alabilir. 4 kabloya her şey vergiler dahil 396 verdim simdi Spigen 2 metre 99 liraya dusmus orasi ayri tabii.

Evet o indirim de iyi kabloyu ilk çıktığı zamanlarda almıştım ben ama bu kablolar daha kaliteli. Biri 1-2 günde diğeri 1-2 haftada geliyor ama acelesi olmayan birisinin bence Shein'den alışveriş yapması daha iyi ancak site ve markaya olmayan güvenden ötürü, çok uygun fiyat olduğundan vergi veya benzeri şeyler fiyatını artırır mı bu gibi sebeplerden çok tercih edilmiyor.

Ben 2 metre çok almadım çünkü 1 metre yetiyor, ama 5 lira fiyat farkı olup 1 metre fark olanlarda aldım mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı