Essential modda shader uyumlu çalışmıyor

ahmetbeyfendy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarla Minecraft oynayabilmek için Essential mod indirdik ve oynuyorduk shader açmak isteyince ıris shaders ve bsl shaders indirdim oyuna yüklemeler kısmından ıris shaders seçerek girdiğimde shaders çok iyi çalışıyor ve gayet yeterli FPS veriyor ama Essential modu seçerek girdiğimde shader olmuyor. umarım ne demeye çalıştığımı anlamışsınızdır.

Modların fabric veya Forge ikisinden birini kullanman gerekir ve mod sürümleri uyumlu mu bakman gerek.
Hocam adam mod dememiş, zaten oluyormuş. Shader yükledikten sonra olmamış.

Keşke adamın yazdığını okuyup cevap verseydin.

Hocam adam mod dememiş, zaten oluyormuş. Shader yükledikten sonra olmamış.

Keşke adamın yazdığını okuyup cevap verseydin.

Adam iris ile girdiğinde çalışıyormuş Essential ile girdiğinde çalışmıyormuş yanlış anlamadıysam iris bir shader eklemek için fabric modu herhalde iris modunu Essential ile birleştirmemiş veya uyumsuz sürüm kullanıyor.

Adam iris ile girdiğinde çalışıyormuş Essential ile girdiğinde çalışmıyormuş yanlış anlamadıysam iris bir shader eklemek için fabric modu herhalde iris modunu Essential ile birleştirmemiş veya uyumsuz sürüm kullanıyor.
evet hocam düşündüğünüz gibi birleştiremememden kaynaklı ama essential modu kullanmıyorum artık o yüzden gerek kalmadı . teşekkür ederim ikinizede

evet hocam düşündüğünüz gibi birleştiremememden kaynaklı ama essential modu kullanmıyorum artık o yüzden gerek kalmadı . teşekkür ederim ikinizede

Konuyu hortlatmış olacağım ama kanka bizde arkadaşla Mc java da online oynamak için Fabric essential kurduk ama shader ile oynamak istiyoruz sen Fabric essential modu ile shader yapmayı öğrendinmi bir yolu varmı ?

Konuyu hortlatmış olacağım ama kanka bizde arkadaşla MC Java da Online oynamak için Fabric Essential kurduk ama shader ile oynamak istiyoruz sen Fabric Essential modu ile shader yapmayı öğrendinmi bir yolu var mı?

Sodium ve iris modunu indir sürümü kullandığın Fabric ile aynı olsun sonra bunları mods klasörüne at.

Sodium ve iris modunu indir sürümü kullandığın Fabric ile aynı olsun sonra bunları mods klasörüne at.
Youtubeda bir yabancıdan bulup yaptım, ama yinede sağolasın ;)

Hatta daha sonra bu konuya gelen olursa diye link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
si=7F91TV8mYeN16jF3

Geri
Yukarı