Estetik vücut için nasıl beslenilmeli?

• Konuyu başlatan AFAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 274

AFAN

Hectopat
3 4 ay oldu spora baslayali 83'ten 73 kglere kadar dustum ama yag oranim hala biraz fazla. Eritmem lazim agirlik calisip kardiyo atiyorum 140 150 gr arasi da protein aliyorum gunluk. Kimisi ye diyor kimisi yeme.
Soyle gorunmek icin boyle beslenmeye devam mi etmeliyim? Karb kestim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ornek olsun diye attim bu kadar iyi olamayacagimi biliyorum. Yag yakiyoruz ama yemeden de kilo alip kas kutlesi koymadan nasıl boyle olabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim nasıl bir yol izlemeliyim?

3 4 ay oldu spora baslayali 83'ten 73 kglere kadar dustum ama yag oranim hala biraz fazla. Eritmem lazim agirlik calisip kardiyo atiyorum 140 150 gr arasi da protein aliyorum gunluk. Kimisi ye diyor kimisi yeme.
Soyle gorunmek icin boyle beslenmeye devam mi etmeliyim? Karb kestim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ornek olsun diye attim bu kadar iyi olamayacagimi biliyorum. Yag yakiyoruz ama yemeden de kilo alip kas kutlesi koymadan nasıl boyle olabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim nasıl bir yol izlemeliyim?
Protein kaynaklı beslenip karbonhidrat değeri yüksek bile olsa protein değeri de yüksek olan besinler tüketirsen ve antreman yapmaya devam edersen olman mümkün. Arkadaş 4 yıldan fazladır vücut geliştirme ile uğraşıyor ve dediğine göre natural.

Videodaki kişi natural olmayabilir. Kütle olarak bir kaç yılını alır fakat o derece damarlar normal görünmüyor, ya genetikten belirgin damarları var ya da steroidli.

Yeni konular

Geri
Yukarı