Steam Eşyalar nasıl satılır?

sthss

Femtopat
Daha fazla  
Steam'de bir sürü 3 centlik stickerim var fakat satılmıyor. 3 centden aza da satışa koyamıyorum. Stickerlar elimde kaldı, toplam 5 dolar falan ediyor. Nasıl satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Steam'de bir sürü 3 centlik stickerim var fakat satılmıyor. 3 centden aza da satışa koyamıyorum. Stickerlar elimde kaldı, toplam 5 dolar falan ediyor. Nasıl satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Koyacaksın bekleyeceksin başka çare yok.

Ben de kalanları eklemiştim. Tek tek alıcısı ne zaman gelirse öyle satıldı. Hızlı bir yöntemi yok sanırım. (fiyatı en alt olduğu için.)

Satılmıyor mu satamıyor musun eğer satamıyorsan Steam'deki 5 dolar harcama yapman lazım harcamadıysan başka bir şey etkiliyor olabilir.

Yapacak birşey yok, bekleyeceksin. Bende de sürüsüyle kart var satılmıyorlar günde 1 - 2 tane satılıyor yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…