etail.com.tr kapalı gözüküyor

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Ben de Dead Cells almıştım. Site Hosting firması tarafaından kapatılmış olarak görünüyor.

Ön sipariş veren varsa geçmiş olsun. Umarım arkasından CC ile oyun alma vakası falan yoktur.

Dosya Ekleri

• 1676553753081.png
    28,5 KB · Görüntüleme: 559
Sunucularına güçlendirme için bakım yapıyorlar, kapatılmadı.

Ben de Dead Cells almıştım. Site Hosting firması tarafaından kapatılmış olarak görünüyor.

Ön sipariş veren varsa geçmiş olsun. Umarım arkasından CC ile oyun alma vakası falan yoktur.
Konu başlığı yanlış anlaşılmalara karşı düzenlenirse daha iyi olabilir.

Sunucularına güçlendirme için bakım yapıyorlar, kapatılmadı.
Eki Görüntüle 1670931

Konu başlığı yanlış anlaşılmalara karşı düzenlenirse daha iyi olabilir.
Bu uyarı hesap askıya alınmadan çıkmaz. Bakım yapıyorlarsa neden basit bir HTML sayfası koymamışlar? Giren herkes yanlış anlayabilir bence.

Saat 13:30'dan beri bakımdalar, hemen sitenin kapatıldığı varsayıp insanları telaşlandırmaya gerek yok.
Eki Görüntüle 1670938
Dostum, bu adamların Twitter hesapları var. Orada açıklama yapmamışlar. Sitede böyle bir uyarı var. Başka yerde de bir bilgi yok.

Madem insanların telaşlanmasını istemiyorlar gitsinler Twitter'a bir şey yazsınlar ya da siteye doğru düzgün bir bakım ekranı koysunlar. Bunların hiçbiri zor şeyler değil, herkes DC'de olacak diye bir şey yok.

(Bu arada konuyu mu gördüler denk mi geldi bilmiyorum site açılmış.)

Son düzenleme:
Burada da benzer bi olay olmuştu. Suspended diyordu. Ona takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…