Eternal fire, CS2 dünya sıralamasında 5. sıraya ulaştı!

Makaleler
51
Eternal Fire, HLTV dünya sıralamasında kendi rekorunu tazeleyerek 5. sıraya yükseldi.

1739219582266.png

Eternal Fire, 2024 yılını 12. sırada kapatmıştı. 2025'in başında Blast Bounty turnuvasında gösterdiği iyi performans sayesinde 6. sıraya yükselerek Faze'in hemen arkasında yerini alan temsilcimiz, yılın ikinci turnuvası olan IEM Katowice 2025'te Faze'e karşı aldığı 2-0'lık galibiyet ile bir sıra daha atlayarak 5. sıraya yükseldi ve dünyanın en iyi 5 CS2 takımından birisi oldu.

Eternal Fire'ın bir sıra yukarısında bulunan G2, 2024 yılında aldığı şampiyonlukları sayesinde 4. sırada bulunuyor. G2 2025 yılına pek iyi bir başlangıç yapamadı, eğer kötü performans göstermeye devam ederlerse yakın bir zamanda onların yerini alıp 4. sıraya da yükselmemiz an meselesi.

Eternal Fire, HLTV dünya sıralamasında kendi rekorunu tazeleyerek 5. sıraya yükseldi.

Eki Görüntüle 2421031

Eternal Fire, 2024 yılını 12. sırada kapatmıştı. 2025'in başında Blast Bounty turnuvasında gösterdiği iyi performans sayesinde 6. sıraya yükselerek Faze'in hemen arkasında yerini alan temsilcimiz, yılın ikinci turnuvası olan IEM katowice 2025'te Faze'e karşı aldığı 2-0'lık galibiyet ile bir sıra daha atlayarak 5. sıraya yükseldi ve dünyanın en iyi 5 CS2 takımından birisi oldu.

Eternal Fire'ın bir sıra yukarısında bulunan G2, 2024 yılında aldığı şampiyonlukları sayesinde 4. sırada bulunuyor. G2 2025 yılına pek iyi bir başlangıç yapamadı, eğer kötü performans göstermeye devam ederlerse yakın bir zamanda onların yerini alıp 4. sıraya da yükselmemiz an meselesi.
CS:GO'nun sonuna doğru takım en sağlıklı haline evrildi, çok değişiklik yaptılar ama sonunda oturan bir yapıları var artık. CS2'ye geçişteki alışma sürecini de çok iyi yönettiler. Özellikle wicadia ve jota takıma yeni bir dinamik kazandırdı. Birkaç sene içerisinde ilk üçte yer alacaklarından şüphem yok.

CS:GO'nun sonuna doğru takım en sağlıklı haline evrildi, çok değişiklik yaptılar ama sonunda oturan bir yapıları var artık. CS2'ye geçişteki alışma sürecini de çok iyi yönettiler. Özellikle wicadia ve jota takıma yeni bir dinamik kazandırdı. Birkaç sene içerisinde ilk üçte yer alacaklarından şüphem yok.
İlk üçte bulunan takımlar orada olmayı hak ediyor çünkü CS'yi gerçekten iyi oynuyorlar. 2025 yılında Vitality'yi yenebilen tek takım Eternal Fire oldu, onların antisi gibiyiz. Ancak NAVI ve Spirit bize gerçekten çok sıkıntı çıkartıyor, onlara karşı henüz bir galibiyet alamadık. Bir gün takım NAVI veya Spirit'i yenmeyi başardığında ilk üçe de girecektir mutlaka.

jottAAA'yı FACEIT maçlarını ve Sangal'da kiralıkken seyrettiğimde iyi bir oyuncu olacağını anlamıştım Eternal Fire kadrosuna çok yakıştı bence.
jottAAA'nın takımı olan katkısı oyun içiyle sınırlı değil, oyun dışında sürekli takıma motivasyon veriyor, güldürüyor ve oyun esnasındaki iletişimi canlı tutmamızı sağlıyor. Eskiden EF'nin en ciddi problemlerinden birisi iletişim eksikliğiydi. Bu sene iletişim sorununu çözmenin meyvelerini aldık diyebiliriz.

CS2 esporunu çok takip etmiyorum. Niko, s1mple gibi isimleri göremedim ilk 10'daki takımların içinde. En son simple navi deydi yanlış hatırlamıyorsam. Ne oldu?

Eternal fire, HLTV dünya sıralamasında kendi rekorunu tazeleyerek 5. sıraya yükseldi.

Eki Görüntüle 2421031

Eternal fire, 2024 yılını 12. sırada kapatmıştı. 2025'in başında blast bounty turnuvasında gösterdiği iyi performans sayesinde 6. sıraya yükselerek Faze'in hemen arkasında yerini alan temsilcimiz, yılın ikinci turnuvası olan IEM katowice 2025'te Faze'e karşı aldığı 2-0'lık galibiyet ile bir sıra daha atlayarak 5. sıraya yükseldi ve dünyanın en iyi 5 CS2 takımından birisi oldu.

Eternal Fire'ın bir sıra yukarısında bulunan g2, 2024 yılında aldığı şampiyonlukları sayesinde 4. sırada bulunuyor. G2 2025 yılına pek iyi bir başlangıç yapamadı, eğer kötü performans göstermeye devam ederlerse yakın bir zamanda onların yerini alıp 4. sıraya da yükselmemiz an meselesi.

Takım birbirine alışsın uyum içinde oynayalım ve şu gerginliği atalım da 1. sıraya yerleşelim. Deneyim ve yetenek olarak diğerlerine göre çok ilerideyiz zaten.

CS2 esporunu çok takip etmiyorum. Niko, s1mple gibi isimleri göremedim ilk 10'daki takımların içinde. En son simple navi deydi yanlış hatırlamıyorsam. Ne oldu?
s1mple CS2'nin çıkmasıyla beraber yedeğe geçti ve oyuna ara verdi, onun yerine NAVI'ye w0nderful katıldı. Geçtiğimiz aylarda 500.000 dolar karşılığında Arap organizasyona Falcons'a bir aylığına kiralandı. s1mple bireysel olarak berbat bir performans göstermese de takım olarak çok kötü oynadılar. Hatta Eternal Fire'a karşı Inferno'da neredeyse 13-0 kaybedeceklerdi. Falcons süreci s1mple için iyi gitmedi ve hâlâ NAVI'nin yedek oyuncusu olarak benchte duruyor, bir daha geri döneceğini sanmıyorum ben.

NiKo G2 ile 2024'te çok iyi bir sezon geçirdi, 3 tane kupa kazandılar ve NiKo yılın en iyi 4. oyuncusu oldu. 2024 sonunda s1mple ile aynı yoldan gidip Falcons'a çok ciddi paralar karşılığında transfer oldu, hâlen daha Falcons'ta oynuyor. Falcons NiKo'nun yanına fena sayılmayan Heroic'in 3 oyuncusunu da aldı. Şu anki Falcons kadrosu çok başarılı olmasa da eski kadro denemelerine göre daha iyi bir durumda, NiKo'da hâlâ bireysel olarak ortalama bir seviyede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı