Ethermine kaç dolar olunca çekim yapılabilir?

Ata999

Femtopat
Katılım
29 Kasım 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba kullanmadığım GTX 1660'lı bilgisayarımla Ethermine havuzundan kazmaya başladım. Şimdi sorum şu ki ben biriken parayı kac dolar olunca nasıl çekeceğim veya kaç ETH'de bu para benim Binance hesabıma gelecek? Bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Hocam şu stale share normal mi yeni oldu 3 tane gecikmeden olduğunu öğrendm configi hazırlarken tüm sunucuları seçtiğimden olabilir mi?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2021-11-30-23-27-52-390_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-30-23-27-52-390_com.android.chrome.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 75
hocam alakası yok fakat ethermine çok fazla gönderim ücreti alıyor 2miners dan nano coin olarak ödeme alınır mı ? Ethereum Madenciliği için İşlem Ücreti Ödemeden Ödeme Nasıl Alınır
hocam sen stale sordun ben ona cevap verdim ya oc ya ms demekki ms den yemişsin cezayı alakası yok neden yazdın anlamadım ?
gönderim ücreti evet yüksek bu zaten beklenen bir durumdu 2.londra yükseltmesi ile gas ücretleri madencilere kitlendi. küçük madenciler için yüksek geliyor ama günde 100 dolar kazan ayda 3000 dolar alan adam için 10-15 dolarla çerez o yüzden ya binance pool geçeceksin yada 2miners nano coin veya 20 centle btc olarak alacaksın ama bu seferde binance veya 2miners geçenler bu seferde az veriyor diye ağlıyorlar. bilgin olsun.
 
Nano coin olarak alabilirsin 2minersdan
Hocam konuyu açan arkadaşın sorusu bu > Şimdi sorum şu ki ben biriken parayı kac dolar olunca nasıl çekeceğim veya kaç ETH'de bu para benim Binance hesabıma gelecek? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Cevabı : 0,001 eth olunca çekebilirsin ve binance hesabına gelir.


sende nano coin 2miners demişsin ! post kasmak için boş cevaplar yazmayın..!
 
Hocam konuyu açan arkadaşın sorusu bu > Şimdi sorum şu ki ben biriken parayı kac dolar olunca nasıl çekeceğim veya kaç ETH'de bu para benim Binance hesabıma gelecek? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Cevabı: 0,001 ETH olunca çekebilirsin ve Binance hesabına gelir.


Sende nano coin 2miners demişsin! post kasmak için boş cevaplar yazmayın!

@Ata99'a Cevap verdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı