Ethermine manual payout nedir?

Binance havuzunu kullanmanızı öneririm.
Hergece yarısında ödeme yapıyormuş.

Ethereum madenciliği için yalnızca %0,5'lik bir havuz ücreti almaktadır.

Günlük ödeme garantisi

Ödülünüz ne kadar küçük ya da büyük olursa olsun, tüm gelirinizi her zaman doğrudan hesabınıza yatıracağız.
Tek yapmanız gereken kayıt esnasında adresinizi girmeniz, gerisini biz hallederiz. Ödüllerinizi her 24 saatte bir dağıtıyoruz ve fonlarınızı bekleme süreleri ve başka koşullar olmadan hemen çekebiliyorsunuz.

Kaynak : Binance Pool İle Kripto Madenciliği Yapmanız İçin Beş Neden
Kaynak 2 : Binance Pool, Resmi Olarak Ethereum Madencilik Havuzunu Kullanıma Açıyor; İlk Ay Boyunca Sıfır Ücretin Keyfini Çıkarın!

Son düzenleme:
Binance havuzunu kullanmanızı öneririm.
Hergece yarısında ödeme yapıyormuş.

Ethereum madenciliği için yalnızca %0,5'lik bir havuz ücreti almaktadır.

Günlük ödeme garantisi

Ödülünüz ne kadar küçük ya da büyük olursa olsun, tüm gelirinizi her zaman doğrudan hesabınıza yatıracağız.
Tek yapmanız gereken kayıt esnasında adresinizi girmeniz, gerisini biz hallederiz. Ödüllerinizi her 24 saatte bir dağıtıyoruz ve fonlarınızı bekleme süreleri ve başka koşullar olmadan hemen çekebiliyorsunuz.

Kaynak : Binance Pool İle Kripto Madenciliği Yapmanız İçin Beş Neden
Kaynak 2 : Binance Pool, Resmi Olarak Ethereum Madencilik Havuzunu Kullanıma Açıyor; İlk Ay Boyunca Sıfır Ücretin Keyfini Çıkarın!
Binance havuzu yaklaşık %10 daha düşük gösteriyor MH değerini. Doğal olarak geliriniz de %10 daha az oluyor.

Binance havuzu yaklaşık %10 daha düşük gösteriyor MH değerini. Doğal olarak geliriniz de %10 daha az oluyor.
Bilmiyorum.
Ethash algoritmasıyla 120 MH alıyorsam başka havuzlardada aynı MH değerini alıyorum.
Sadece kazım yaptığım programlar MH değerlerinde değişkenlik gösteriyor.

Bilmiyorum.
Ethash algoritmasıyla 120 MH alıyorsam başka havuzlardada aynı MH değerini alıyorum.
Sadece kazım yaptığım programlar MH değerlerinde değişkenlik gösteriyor.
Garip, kendim de arkadaşlarım da hem ethermine, hem binance havuzunu ayrı ayrı kullandık. Ethermine, programda gördüğüm değerleri birebir verirken binance %10 düşük gösteriyordu.Arkadaşlarımda da durum böyleydi.

Binance pool ortalama 24 saat sürekli kazarsak normal değeri verir. Eğer 7/24 kazım olmayacaksa çok zarar edersiniz. Ethermine ise direkt olarak kazılanı öder. Ethermine matemask olayı uçuk komisyon yoksa değerlendireceğim.

Binance pool ortalama 24 saat sürekli kazarsak normal değeri verir. Eğer 7/24 kazım olmayacaksa çok zarar edersiniz. Ethermine ise direkt olarak kazılanı öder. Ethermine matemask olayı uçuk komisyon yoksa değerlendireceğim.
Gelecek ay Metamask'tan ETH adresi alıp kazım yapmaya başlamak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı