Ethermine ödemesi otomatik olarak Binance hesabına mı gelir?

Ravenda benim memory sıcaklığım 108-116 arası çalışıyordu. Ergoda 80-84, ethereumda 90-96.
😳😳😳 Hocam mantıklı gelmiyor ama. RVN VRAM kullanmıyor ki yani az kullanıyor o kadar yüksek olması için çekirdek sıcaklığının bayağı yüksek olması gerekmez mi? Ben VRAM sıcaklığını göremiyorum kartın özelliği yok siz bir iki tane SS atarsanız ikna olabilirim. ☺️

Ben ilk Raven kazmaya karar vermiştim ama kıpkırmızı görünce vazgeçtim. Eğer windows'ta kazıyorsanız Gpu-z gösterir diye biliyorum. Ben t-rex miner kullanıyorum, o da gösteriyor.

Ben ilk Raven kazmaya karar vermiştim ama kıpkırmızı görünce vazgeçtim. Eğer windows'ta kazıyorsanız Gpu-z gösterir diye biliyorum. Ben t-rex miner kullanıyorum, o da gösteriyor.
Bizim kartlar göstermiyor hocam. Karın özelliği yok yani neyse siz SS atmayacak mısınız? 5 dakikanızı almaz sanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı