Ethermine ödemesi otomatik olarak Binance hesabına mı gelir?

Adresi kapatmadım sorun olmaz sanırım.
Kod:
t-rex.exe -a ethash -o stratum+tcp://eth.2miners.com:2020 -u nano_adresi -w rig0 -p x
pause
Bunu deneyebilir misiniz?
Hocam RVN kazıyordum o adresi silip bunu yazmıştım ondanmış. ETH olarak girince oldu. Bu arada LHR komutu yazmadan kendiliğinden LHR 71-72 oluyor yükletmek için yapacak bir şey yok sanırım. Bir de aklıma gelmişken termal ped kaç ay gider yeni eran kartı için sizce? Örnek Palit diyelim.
Ben 3000 serisi hiç kullanmadım ama diğer kullandığım ekran kartlarında termal pad değişimine hiç gerek duymadım. Bu termal pad kalitesine göre de çok değişken bir değer. Örneğin EKWB 1 ila 3 yıl arası dayanır ama sürekli yük altında çalışıyorsa 7 ayda bir değiştirin diyor. Bence VRAM sıcaklıklarında ciddi bir sıcaklık değişimi olmadıkça yenilemeye gerek yok.

Son düzenleme:
Kod:
t-rex.exe -a ethash -o stratum+tcp://eth.2miners.com:2020 -u nano_adresi -w rig0 -p x
pause
Bunu deneyebilir misiniz?

Ben 3000 serisi hiç kullanmadım ama diğer kullandığım ekran kartlarında termal pad değişimine hiç gerek duymadım. Bu termal pad kalitesine göre de çok değişken bir değer. Örneğin EKWB 1 ila 3 yıl arası dayanır ama sürekli yük altında çalışıyorsa 7 ayda bir değiştirin diyor. Bence VRAM sıcaklıklarında ciddi bir sıcaklık değişimi olmadıkça yenilemeye gerek yok.
Vram sıcaklık sensörü yok çok saçma ya. Ben göremiyorum mesela. Normal sıcaklık 54ü hot spot 70 i asla geçmiyor ama vram kaç bilememek saçma

Son zamanlarda fazla duymaya başladım termal ped önerisi vs diye merak ettim RVN kazarken çok yüklenmiyor diye biliyorum ama ETH'ye bu yüzden çekinerek geçiş yapıyorum bakalım ne kadar dayandığını göreceğiz :) Bu arada bendeki kartlar VRAM sıcaklığını göstermiyor. Tahmini 60 derece sıcaklığı varsa kartın VRAM 8*-85'tir diye düşünüyorum bu ralar iyi midir?

Bende ethermine daki parayı çekince direkt 2miners geçmek istiyorum. Kısa bir özet geçebilir misiniz nasıl geçiş yapacağız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yardımcı olur hocam.

Bende Ethermine'daki parayı çekince direkt 2miners geçmek istiyorum. Kısa bir özet geçebilir misiniz nasıl geçiş yapacağız?
Kod:
kazım_programı.exe -a ethash -o stratum+tcp://eu1.ethermine.org:4444 -u ethereum_adresi -w rig0 -p x
pause
Kullandığın kazım programının bat dosyasını düzenle dedikten sonra her programda biraz daha değişik olsa da benzer olarak Ethermine serverı yerine 2miners serverını yazacaksın ve Ethereum cüzdanı yerine Nano cüzdanınızı yazacaksınız. Nano cüzdanınızı Binance kullanıyorsanız yatırma bölümünden bulabilirsiniz.
Kod:
kazım_programı.exe -a ethash -o stratum+tcp://eth.2miners.com:2020 -u nano_adresi -w rig0 -p x
pause
Son zamanlarda fazla duymaya başladım termal ped önerisi vs diye merak ettim RVN kazarken çok yüklenmiyor diye biliyorum ama ETH'ye bu yüzden çekinerek geçiş yapıyorum bakalım ne kadar dayandığını göreceğiz :) Bu arada bendeki kartlar VRAM sıcaklığını göstermiyor. Tahmini 60 derece sıcaklığı varsa kartın VRAM 8*-85'tir diye düşünüyorum bu aralar iyi midir?
Bellek üreticisine göre değişiyor ama yeni nesil kartlar için iyi denebilir. Termal pad önerileri açılıyor çünkü genelde RTX 3000 serisi için bazı modellerde çok kötü padler kullanılıyor ve düzgün kazım değerler veremiyor.

Kod:
kazım_programı.exe -a ethash -o stratum+tcp://eu1.ethermine.org:4444 -u ethereum_adresi -w rig0 -p x
pause
Kullandığın kazım programının bat dosyasını düzenle dedikten sonra her programda biraz daha değişik olsa da benzer olarak Ethermine serverı yerine 2miners serverını yazacaksın ve Ethereum cüzdanı yerine Nano cüzdanınızı yazacaksınız. Nano cüzdanınızı Binance kullanıyorsanız yatırma bölümünden bulabilirsiniz.
Kod:
kazım_programı.exe -a ethash -o stratum+tcp://eth.2miners.com:2020 -u nano_adresi -w rig0 -p x
pause

Bellek üreticisine göre değişiyor ama yeni nesil kartlar için iyi denebilir. Termal pad önerileri açılıyor çünkü genelde RTX 3000 serisi için bazı modellerde çok kötü padler kullanılıyor ve düzgün kazım değerler veremiyor.
Bilgilendirme için teşekkürler. Büyük ihtimalle benim 3060ti buna dahil :D İnno3d nin kartı ve hynix bellekler var. Millet çok rahat 1100 1200 memorylere çıkabilirken ben 980 leri geçtiğim an deli crash yiyorum sürekli resliyor miningi. Şuan ortalama 43 ile kazıyorum. LHR 74 te

Son zamanlarda fazla duymaya başladım termal ped önerisi vs diye merak ettim RVN kazarken çok yüklenmiyor diye biliyorum ama ETH'ye bu yüzden çekinerek geçiş yapıyorum bakalım ne kadar dayandığını göreceğiz :) Bu arada bendeki kartlar VRAM sıcaklığını göstermiyor. Tahmini 60 derece sıcaklığı varsa kartın VRAM 8*-85'tir diye düşünüyorum bu ralar iyi midir?
Raven etherumdan çok daha sıcak çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı