Ethernet Arızası - Tanımlanmayan Ağ

Aşağıdaki 2 ürünü alıyorum. Anakart'ın ses girişlerinde mi ne problem var ve bu yüzden bazen ses gidiyor ve hoparlöre kulaklık taktığımda ses çok kötü geliyor. 2 ürünü de aynı satıcıdan alıyorum o yüzden tek kargo ücreti ödeyeceğim. Bu USB ses kartlarını daha bugün ilk kez gördüm. Bu zamana kadar haberim olsaydı çoktan almıştım Bu USB ses kartı nasıl bir performans verir ? Sadece sesi düzgün versin yeter.

USB SES KARTI 5+1 3D MİKROFONLU ÖZELLİK SÜPER GittiGidiyor'da 114107614
TP-LINK PCI ETHERNET KARTI 10/100 MBPS GittiGidiyor'da 110731993

Kasanın içini açtım. Ethernet girişi yuvasındaki teller hafif oksit yapmış gibiydi. Aslında pek bir işlem yapmadım yani elimle tellerin üzerinde parmağımı gezdirdim. Metal bir parçayla çevrili olan o kısmada biraz tıklattım sonra tekrar denedim ve düzeldi Sürekli bu şekilde saçma sapan sorunlar oluştuğuna göre bu anakart çok dandik. Yinede USB ses kartını alacağım. O bana lazım

@Conficker Belasi yardımcı olmaya çalıştığın için sağ ol. Bütün gün o kadar yazıştık ve tek sen ilgilendin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…