Ethernet kablosunu bugün bilgisayarı açarken taktım. Fakat internete Ethernet kablosundan değil Wi-Fi'den bağlandı. Sorun gider falan yapınca böyle hata verdi. Bunun sebebi nedir ?
Aynı sorunu tekrar yaşadım. Recep bey'in dediğini tekrar yaptım. Zaten ayarlar hiç değişmemişti. Fakat olmadı. Bu sefer sizin dediğiniz yaptım. Bir şey olmadı fakat bilgisayarı yeniden başlatırsam olabilir diye düşündüm. Yeniden başlattım oldu. Fakat başladıktan sonra Kaspersky'ın VPN aracı hemen çalışmadı 3-4 dk sonra çalıştı ve direk kapattım. Şimdilik bir problem yok.
Yaşayacağınız için söyledim zaten Bir sonraki hatada boşuna demiyoruz.
Eğer VPN aracını kullanmıyorsanız denetim masasından kaldırıp Kaspersky ayarlarından ayarını kapatabilirsiniz.
Yaşayacağınız için söyledim zaten Bir sonraki hatada boşuna demiyoruz.
Eğer VPN aracını kullanmıyorsanız denetim masasından kaldırıp Kaspersky ayarlarından ayarını kapatabilirsiniz.
Kaldırdıysan gerek kalmayacaktır. Ancak yine de kontrol edin. Secure Connection in Kaspersky Internet Security 2017
Burada gözüktüğü gibi buton gri olarak kalması gerekiyor yani kapalı. Kaldırdığın için uyarı veya hata verecektir. Eğer görebiliyorsan yaparsın butonu dediğim şekilde.