Ağ ve internet çalıştır dedim fakat microsoft storeu açıyorSorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin.
Ağ ve internet çalıştır dedim fakat Microsoft Store'u açıyor.
Ağ sorunlarını tanıla dedim sonra böyle birşey cıktıGörev çubuğundaki Ethernet simgesine sağ tık yapıp sorun gidericiyi çalıştırın.
Ağ sorunlarını tanıla dedim sonra böyle bir şey cıktı.
Ozaman google yğkleyip usbden deneyeceğimBir sorun gözükmüyor. Farklı bir web sitesi ve farklı bir tarayıcı ile deneyin.
Böyle diyor sonra zaman aşımı veriyorOzaman google yğkleyip usbden deneyeceğim
O zaman Google yğkleyip USB'den deneyeceğim.
Böyle diyor sonra zaman aşımı veriyor.
Google yüklendi ama site felan hiçbir şey internet felan algılamıyor bu birtek bendemi oluyor yoksa yaygınmıBunu deneyin.Google Chrome Web Browser: Finish downloading and installing
Now more simple, secure, and faster than ever - with Google’s smarts.www.google.com
Bunu denemiştim ama olmadı bu bir tek bendemi oluyor yoksa yaygınmı.
Yeniden başlatıyorum sonrasında denicem umarım olurModemi yeniden başlatmayı deneyin.
Olmadı yine no internet verdi google anlayamıyorum niye boyle oluyor herşey dogru modemin lan portuna takılı bilgisayarada düzgün taktım olmuyo cat6 ethernet kablosumu yanlış anlamadımModemi yeniden başlatmayı deneyin.
Yeniden başlatıyorum sonrasında deneyeceğim umarım olur.
Olmadı yine no internet verdi Google anlayamıyorum niye boyle oluyor her şey dogru modemin lan portuna takılı bilgisayara da düzgün taktım olmuyor CAT6 Ethernet kablosumu yanlış anlamadım.