hgura Femtopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Hocam bir kere elektrik gidip geldi. PC açılmamazlık yaptı ve bir şekilde açtım ve internetim yoktu ve Ethernet ışığı turuncu yanıyor hep ve arada yeşil ışık da yanıyor. Anakart modelim: MSI H77MA-G43 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Hocam bir kere elektrik gidip geldi. PC açılmamazlık yaptı ve bir şekilde açtım ve internetim yoktu ve Ethernet ışığı turuncu yanıyor hep ve arada yeşil ışık da yanıyor. Anakart modelim: MSI H77MA-G43
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 9 Yer İstanbul 8 Ağustos 2024 #2 Elektrik gidip geldikten sonra PC açılmamazlik yapmış ise anakartta yüksek ihtimal ile arıza vardır. Artı 0 Eksi
KS KS hgura Femtopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Kuzgun_81 dedi: Elektrik gidip geldikten sonra PC açılmamazlik yapmış ise anakartta yüksek ihtimal ile arıza vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam Ethernet kartı alsam düzelir mi? Tamamdır bilgisayar kendi kendine düzeldi. Son düzenleme: 14 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Kuzgun_81 dedi: Elektrik gidip geldikten sonra PC açılmamazlik yapmış ise anakartta yüksek ihtimal ile arıza vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam Ethernet kartı alsam düzelir mi? Tamamdır bilgisayar kendi kendine düzeldi.