Ethernet kablo çekmek yerine Xiaomi Mi router 4A iş görür mü?

Pollydrag

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
Problemimi kısa bir şekilde anlatmam gerekirse evdeki modemden bilgisayarıma Ethernet çekme imkanım yok. İstediğim şey modemden bilgisayara daha yakın bir yerde olacak şekilde cihaz alıp o cihazdan Ethernet çekmek. Yani özetle modemden kablosuz bir şekilde cihaza internet gelsin, ben de cihazdan bilgisayara Ethernet çekeyim.
Bu işlem için düşündüğüm cihaz bu.
Tavsiyelerinize açığım teşekkürler şimdiden.

Ağ içi bir paylaşım yapıyor musunuz? Sadece internet için Ethernet çekecekseniz ping değerlerinizi bir kontrol edin stabil ise, 600 Mbit'den yüksek internet hızınız yoksa ethernetle bağlanmanın zaten pek bir faydası yok.

Ağ içi bir paylaşım yapıyor musunuz? Sadece internet için Ethernet çekecekseniz ping değerlerinizi bir kontrol edin stabil ise, 600 Mbit'den yüksek internet hızınız yoksa ethernetle bağlanmanın zaten pek bir faydası
Hız benim için şu anlık o kadar önemli değil yeter ki masaüstüne internet bağlayabileyim. Bunu kablosuz internet için adaptörlerle falan yapmak istemediğim için çözüm arıyorum.

Routera modemden kablo çekmeme gerek yok değil mi? Modemden kablosuz bağlayıp etherneti routerdan çekebileceğim.
Wifi Mesh yapan cihazlarda evet bu şekilde dağıtım yapılabiliyor fakat attığınız cihazı gerçekten bilmiyorum. Sizi yanıltmak istemem. O yüzden kullanan bir arkadaşın yorum yapması daha doğru olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı