C:\ Windows\System32\drivers\etc içerisinde.onu nasıl kontrol ediceğim rica etsem anlatabilirmisiniz
Bir üst mesajda arkadaşın önerisini de atlamayın lütfen.
C:\ Windows\System32\drivers\etc içerisinde.onu nasıl kontrol ediceğim rica etsem anlatabilirmisiniz
görmedim kusura bakmayın hemen deneyip size geri dönüş yapıcağımRehber: DNS Önbelleği Temizleme
Biliyorsunuz bazen internetimiz iyi olsa bile ping sorunlarıyla karşılaşabiliyoruz. Bu sorunların biri de bilgisayarın doğru IP adresini bulamaması. Peki bunu nasıl çözebiliriz? Ping ve çeşitli bağlantı sorununun çözümü DNS önbelleğini temizlemek olabilir. Bunun için komut istemini (CMD)...www.technopat.net
tamamdır hemen deniyorumC:\ Windows\System32\drivers\etc içerisinde.
tamamdır hemen deniyorumC:\ Windows\System32\drivers\etc içerisinde.
bunu bu forumdaki bir konu da görmüştümRehber: DNS Önbelleği Temizleme
Biliyorsunuz bazen internetimiz iyi olsa bile ping sorunlarıyla karşılaşabiliyoruz. Bu sorunların biri de bilgisayarın doğru IP adresini bulamaması. Peki bunu nasıl çözebiliriz? Ping ve çeşitli bağlantı sorununun çözümü DNS önbelleğini temizlemek olabilir. Bunun için komut istemini (CMD)...www.technopat.net
C:\ Windows\System32\drivers\etc içerisinde.
Görmedim kusura bakmayın hemen deneyip size geri dönüş yapacağım.
Tamamdır hemen deniyorum.
Tamamdır hemen deniyorum.
Bunu bu forumdaki bir konu da görmüştüm.
Video atmıslardı ondan bakarak yapmıstım sorun düzelmemisti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.