JosephSalvo Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Dünden beri telefonlarımızı evdeki Wi-Fi'a bağlayamıyoruz. Kaç kere internet sağlayıcımla görüştüm fakat durumu çözemediler. Sizlerin bir bilgisi var mıdır bu konuda? Bana yardım lazım.
Dünden beri telefonlarımızı evdeki Wi-Fi'a bağlayamıyoruz. Kaç kere internet sağlayıcımla görüştüm fakat durumu çözemediler. Sizlerin bir bilgisi var mıdır bu konuda? Bana yardım lazım.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.366 Makaleler 8 Çözümler 180 2 Ekim 2024 #2 Modem ayarlarından Wi-Fi bantlarını kapatmış olabilirsiniz, nasıl açacağınızı bilmiyorsanız kısaca modemi resetleyebilirsiniz.
Modem ayarlarından Wi-Fi bantlarını kapatmış olabilirsiniz, nasıl açacağınızı bilmiyorsanız kısaca modemi resetleyebilirsiniz.
JosephSalvo Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #3 XPLSG dedi: Modem ayarlarından Wi-Fi bantlarını kapatmış olabilirsiniz, nasıl açacağınızı bilmiyorsanız kısaca modemi resetleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Resetledim 1-2 defa fakat durum aynı.
XPLSG dedi: Modem ayarlarından Wi-Fi bantlarını kapatmış olabilirsiniz, nasıl açacağınızı bilmiyorsanız kısaca modemi resetleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Resetledim 1-2 defa fakat durum aynı.