Tefeciii Centipat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1 8 Mart 2020 #1 Arkadaşlar ethernet modemie takılı olduğu halde internete bağlanamıyorum ama başka bir sorun daha var. Aygıtlar ve yazıcılar ethnernet kablom gözükmüyor. Degıstirdim kabloyu ama hala aynı sorun devam ediyor. Yardimci olabilir misiniz?
Arkadaşlar ethernet modemie takılı olduğu halde internete bağlanamıyorum ama başka bir sorun daha var. Aygıtlar ve yazıcılar ethnernet kablom gözükmüyor. Degıstirdim kabloyu ama hala aynı sorun devam ediyor. Yardimci olabilir misiniz?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 8 Mart 2020 #2 Realtek ethernet kurup deneyebilir misin? Sitesi: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com En üstdeki Windows 10 altındaki Windows 8.1 ve 8 onun da altındaki Windows 7 e-posta isteyecek yaz sonra sonra e-postana indirme linki gelir. Son düzenleme: 8 Mart 2020
Realtek ethernet kurup deneyebilir misin? Sitesi: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com En üstdeki Windows 10 altındaki Windows 8.1 ve 8 onun da altındaki Windows 7 e-posta isteyecek yaz sonra sonra e-postana indirme linki gelir.
A Ali Mertt Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 Linux Oyunda dedi: Realtek Ethernet kurup deneyebilir misin? Sitesi: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com En üstdeki Windows 10 altındaki Windows 8.1 ve 8 onun da altındaki Windows 7 e-posta isteyecek yaz sonra sonra e-postana indirme linki gelir. Genişletmek için tıkla... İndirdim kurulumu yaptı ama aygıt yöneticisinde veya ağ bağlantıalrını görüntulede Ethernet yok, ne yapmam gerek?
Linux Oyunda dedi: Realtek Ethernet kurup deneyebilir misin? Sitesi: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com En üstdeki Windows 10 altındaki Windows 8.1 ve 8 onun da altındaki Windows 7 e-posta isteyecek yaz sonra sonra e-postana indirme linki gelir. Genişletmek için tıkla... İndirdim kurulumu yaptı ama aygıt yöneticisinde veya ağ bağlantıalrını görüntulede Ethernet yok, ne yapmam gerek?