Ethernet kablosu takılıyken hız testi 1.2Mbps çıkıyor

• Konuyu başlatan 345957
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.318

345957

Hectopat
Arkadaşlar yıllardır internet sorunu çekiyordum. Bugün Ethernet kablosu taktırdık bilgisayarıma, dedim artık rahatım. Türk Telekom hız testi yaptım ve sonuç genellik 1.1-1.2 Mbps çıkıyordu. Ethernet kablosu takılıyken 10Mbps hızında olması gerekmiyor mu? Lütfen yardım edin bu internet sorunlarından bıktım. İnternetim: Türk Telekom, modem: TP-Link 8D91 (daha 2 hafta önce aldık). Detay isterseniz siz söyleyin ben yazarım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleri ile görüşmek yerine genel müdürlük binasına gidip daha hızlı çözüm alabilirsin.
Tekrar müşteri hizmetleri ile iletişime geçeceğim. Önerileriniz varsa lütfen söyleyin.
1.2 MB çıkıyorsa, hat yoğunluğu ve kalitesine bağlı olarak normal diyebilirim. 1.2 Mbps ise sorun olduğu çok açık. O hız ile hiçbir şey yapamamanız lazım zaten. Birimlerden emin misiniz?
Yıllardır bu durumdayım. Hat yoğunluğu ile alakası yok, evde tekken bile internet kötü. Kalitesinden emin değilim. Evet cidden bu hız ile bir şey yapamıyorum. 12mbps olduğuna emin oldum baktım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı