Merhabalar. 10 ay sıkıntısız çalışan bilgisayarım 5 gün önce durduk yere çalışmamaya başlamıştı. Çalışmamaktan kastım kasa çalışıyordu, monitöre görüntü gelmiyordu ekranda "no Signal" yazıyordu. Hatta bununla ilgili defalarca konu açmıştım. 4-5 gün sırasında da kapalı bıraktım. Teknik servise yollayacaktım, garantiye göndermeden önce son bir kez deneyeyim dedim ve çalıştı. Ama şöyle çalıştı. Ekran geldi, kasa çalışırken görüntü tekrar gitti "no Signal" yazdı. Kapatmak için Power tuşuna bastım ekran geldi bilgisayar kapanmadı. Anakartta Ethernet'in bağlandığı noktada kırmızı ışık yanıyor ve sarı ışık yanıp sönüyor. Ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Onun dışında takılmalar var hafif, onların da 5 gündür çalışmamasından ötürüdür diye düşünüyorum. Şu an monitöre görüntü geliyor, her şey sıkıntısız ama GameGaraj'ın teknik desteğine danıştığımda muhtemelen temassızlık sorununuz var, çalıştığına aldanmayın fiziksel hasar vermeden bize gönderin dediler. Şu an arada kaldım sıkıntısız çalışırken garantiye göndermeye elim gitmiyor. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? 5 gün önce neden böyle bir sorun oluştu bilgisayarda? Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.