Etiketi sökmeden M.2 soğutucusu takmak

RigidBuddy

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
AliExpress'ten bir adet Snowman M2 Soğutucu aldım. Yeni aldığım PNY XLR8 CS3030 NVMe M.2 SSD Disk'e takma niyetindeyim. Ancak garantisi bozulmasın diye üzerindeki etiketi sökmeden takmak istiyorum. Etiketi sökmeden soğutucuyu takarsam istediğim performansı alır mıyım? (istediğim performans 10-15 C normalden düşük olmasını sağlamak.)
Yardımlarınız için teşekkürler.

WhatsApp Image 2021-07-02 at 14.14.32.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorunuz ile ilgili bilgim yok fakat etiketi sökmeden takmak performansı etkiler diye düşünüyorum. Konudan alakasız ne kadara denk geldi acaba?

31 TL'ye kupon ile indirimli almıştım geçen hafta, yani 22.06.2021. Bugün, yani 02.07.2021 elime geçti (yaklaşık 1 haftada) ve 17 TL vergi ödedim. Toplam 48-49 TL gibi bir şeye denk geldi.
SSD markasının destek ekibi varsa oraya sorun. Pek bilmiyorum açıkçası.
Şimdi sordum. Aldığım yanıtı buraya bırakmak istedim.
Değerli Müşterimiz, Ürüne herhangi bir müdahele olması durumunda garanti dışı kalmaktadır. Etiketinden dolayı da servis dışı olabilmektedir.  Bilginize. Saygılarımızla İncehesap.com

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı