Etiler Marmaris büfenin hamburgerinden çıkan taş!

  • Konuyu başlatan Anıl Sezer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3B
A

Anıl Sezer

Ziyaretçi
Evde tek kalıyorum ve dışardan yemek söyledim. Bundan 2 saat önce gibi. Bir ıslak hamburger birde etiler marmaris burger söyledim. Islak hamburgeri yedim. Etiler Marmaris burgerin yarısını yemiştim ki arka dişimden gelen büyük bir acıyla bağırdım. Normal yemeklerde çıkan taşlardan biraz büyük. Fotoğraflar pek net değil ancak büyüklüğü var biraz. Neyse aradım şubeyi. Ürünü aldılar taşı da verdim peçeteye sarıp. Merkeze göndericez incelemek üzere dediler. İnşallah dediklerini yaparlar. Ancak ben yine şikayet edicem. Anlamadığım noktaysa şu koskoca Etiler Marmaris büfe. Her şubesinde duvarlar oraya gelen ünlülerle çekilmiş fotoğraflar bastırılmış. Yani ünlülerin bile tercih ettiği ünlü bir mekanın hamburgerinden böyle bir şey çıkması çok garip.
4BxqEdm.jpg
6R4IlLU.jpg
 
Alo Gıda hattını aradım. Denetlenmesini istedim. İnternet sitesinden son durumu takip ediyorum. Şimdi sıra Beylikdüzü Belediyesi'nde. Belediyeyi aradım. Beylikdüzü zabıtasına yönlendirdiler. Konuştum ekip yollıycaklarını söylediler. Daha iyi bir kontrol yapabilmemiz için beyaz masayla konuşun dediler. Beyaz masayı da arıycam şimdi. Daha önce araştırdım Küçükyalı şubesinde de bir vatandaşın menüsünden parmak kadar kemik çıkmış. Recep Baltaş'ın da dediği gibi. Koyun olmıycaksın.

- - - Güncellendi - - -

Evet gerekli olan her yeri aradım. Beyaz masa telefonumu aldı sonucu bildireceklermiş. Beyaz masa da ki bayana kıl kaptım ama. 174 daha yetkili onlara söylediyseniz ilgileneceklerdir falan deyip durdu ama sonunda şikayetimi bildirebildim. Sonuç olarak 3 yere şikayetimi bildirdim. Uğraşsın dursunlar şimdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç nedir ? Merak içindeyim. Eminim hiçbir şey olmamıştır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alo 174'ten şimdi baktım. Hala tamamlanmamış diyor. Bence Etiler Marmaris ürünleri hazır aldığı için ürünleri aldığı gıda firmasına attı topu. Etiler Marmaris sıyrılmıştır. Ürünleri yaptırdığı firma da kendini bir şekilde kurtarır. Zabıta'da 2 evrak ister eldivene bakar tamamdır. Olay bu şekilde kapanır.
 
Ya da cep altından ''-Birazcık ver, kurtul oğlum''. Zabıta'da böyle 1 yıllık yemeğini ver sorun yok.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı