Çözüldü ETS 2 90 km/h hızdan daha fazla hız yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fonkair

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Marka, Model ve Cinsi: HP Victus 71T71EA FB0004NT Gaming Laptop
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H
SSD: Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe
Mevcut takılı RAM: Crucial 32 GB (16+16)
Ekran Kartı: Nvidia Geforce RTX 3050 Ti
Ekran Kartı Hafızası: 4 GB
Ekran Yenileme Hızı: 144 Hz
Max. Ekran Çözünürlüğü: 1920 × 1080
Meslek
2. Sınıf Üniversite Öğrencisi
Dostlar selamünaleyküm. Biliyorsunuz ki ETS 2 de hiçbir tırla 90 kilometreden daha fazla hız yapamıyoruz ama hız göstergesinde maximum 120 km yazıyor acaba diyorum bir ayarı var da ben mi bilmiyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Dostlar selamünaleyküm. Biliyorsunuz ki ETS 2 de hiçbir tırla 90 kilometreden daha fazla hız yapamıyoruz ama hız göstergesinde maximum 120 km yazıyor acaba diyorum bir ayarı var da ben mi bilmiyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet oynanış sekmesinde hız ayarı var. Onu kapat.
Evet oynanış sekmesinde hız ayarı var. Onu kapat.

Çözüm

Ayarlardan hız sınırını kaldır rahatlıkla 120-150 görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır beyler hallettim hepinize teşekkür ederim saolun👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı