walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 5 Ağustos 2023 #1 Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz?
Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 5 Ağustos 2023 #2 walterpinkman dedi: Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet, oynayabilirsiniz.
walterpinkman dedi: Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet, oynayabilirsiniz.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 5 Ağustos 2023 #3 walterpinkman dedi: Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Tek oyunculu yazıyor satın alma sayfasında.
walterpinkman dedi: Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Tek oyunculu yazıyor satın alma sayfasında.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 100 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 walterpinkman dedi: Arkadaşımla Black sea DLC'sini alacağız, ancak Online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Herkeste aynı DLC olması gerekir. Onun dışında herkeste var ise evet mümkün.
walterpinkman dedi: Arkadaşımla Black sea DLC'sini alacağız, ancak Online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Herkeste aynı DLC olması gerekir. Onun dışında herkeste var ise evet mümkün.
LyNoxTR Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7 12700F | MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 Soket 1700 3200MHz M.2 Anakart| MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB | Kioxia Exceria Plus G3 1TB 5000MB-3900MB NVMe M2 SSD | Seagate Expansion 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk | Hp 16GB 3600MHZ Ddr4 CL18 V6 Soğutuculu Gaming Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2023 #5 Truckers MP sayesinde 2 değil binlerce kişi oynayabilirsiniz. Ama ikiniz oynamak isterseniz multiplayer mod var oyunun ana menüsünde.
Truckers MP sayesinde 2 değil binlerce kişi oynayabilirsiniz. Ama ikiniz oynamak isterseniz multiplayer mod var oyunun ana menüsünde.
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 5 Ağustos 2023 #6 LEGENDEGOİST dedi: Tek oyunculu yazıyor satın alma sayfasında. Genişletmek için tıkla... Evet bende o yüzden sordum. LyNoxTR dedi: Truckers MP sayesinde 2 değil binlerce kişi oynayabilirsiniz. Ama ikiniz oynamak isterseniz multiplayer mod var oyunun ana menüsünde. Genişletmek için tıkla... Biz konvoy oluşturup oynaycağız.
LEGENDEGOİST dedi: Tek oyunculu yazıyor satın alma sayfasında. Genişletmek için tıkla... Evet bende o yüzden sordum. LyNoxTR dedi: Truckers MP sayesinde 2 değil binlerce kişi oynayabilirsiniz. Ama ikiniz oynamak isterseniz multiplayer mod var oyunun ana menüsünde. Genişletmek için tıkla... Biz konvoy oluşturup oynaycağız.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 5 Ağustos 2023 #7 walterpinkman dedi: Evet bende o yüzden sordum. Biz konvoy oluşturup oynaycağız. Genişletmek için tıkla... Oynamazsınız. ardacanci dedi: Evet, oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam sayfasında yazan bu hocam. Dosya Ekleri Screenshot_20230805_001117.jpg 106,6 KB · Görüntüleme: 39
walterpinkman dedi: Evet bende o yüzden sordum. Biz konvoy oluşturup oynaycağız. Genişletmek için tıkla... Oynamazsınız. ardacanci dedi: Evet, oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam sayfasında yazan bu hocam.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 5 Ağustos 2023 #8 walterpinkman dedi: Evet bende o yüzden sordum. Biz konvoy oluşturup oynaycağız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızda sizinle aynı DLC'lere sahip ise oyunun içinden konvoy oluşturup oynayabilirsiniz.
walterpinkman dedi: Evet bende o yüzden sordum. Biz konvoy oluşturup oynaycağız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızda sizinle aynı DLC'lere sahip ise oyunun içinden konvoy oluşturup oynayabilirsiniz.
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 5 Ağustos 2023 #9 ardacanci dedi: Arkadaşınızda sizinle aynı DLC'lere sahip ise oyunun içinden konvoy oluşturup oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, arkadaşım da aynı DLC'yi alacak, ancak bazı arkadaşlar olmayacağını söylüyor. Şimdi ben de arada kaldım.
ardacanci dedi: Arkadaşınızda sizinle aynı DLC'lere sahip ise oyunun içinden konvoy oluşturup oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, arkadaşım da aynı DLC'yi alacak, ancak bazı arkadaşlar olmayacağını söylüyor. Şimdi ben de arada kaldım.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #10 LEGENDEGOİST dedi: Oynamazsınız. Steam sayfasında yazan bu hocam. Genişletmek için tıkla... Oynanabiliyor. Güncellememişler. 1.5 yıldır falan bulunuyor multiplayer desteği.
LEGENDEGOİST dedi: Oynamazsınız. Steam sayfasında yazan bu hocam. Genişletmek için tıkla... Oynanabiliyor. Güncellememişler. 1.5 yıldır falan bulunuyor multiplayer desteği.