walterpinkman
Hectopat
Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz?
Evet, oynayabilirsiniz.Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz?
Tek oyunculu yazıyor satın alma sayfasında.Arkadaşımla Black Sea DLC'sini alacağız, ancak online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz?
Arkadaşımla Black sea DLC'sini alacağız, ancak Online oynanıp oynanamadığını bilmiyoruz. Online olarak oynayabilir miyiz?
Evet bende o yüzden sordum.Tek oyunculu yazıyor satın alma sayfasında.
Biz konvoy oluşturup oynaycağız.Truckers MP sayesinde 2 değil binlerce kişi oynayabilirsiniz. Ama ikiniz oynamak isterseniz multiplayer mod var oyunun ana menüsünde.
Oynamazsınız.Evet bende o yüzden sordum.
Biz konvoy oluşturup oynaycağız.
Steam sayfasında yazan bu hocam.Evet, oynayabilirsiniz.
Evet bende o yüzden sordum.
Biz konvoy oluşturup oynaycağız.
Evet, arkadaşım da aynı DLC'yi alacak, ancak bazı arkadaşlar olmayacağını söylüyor. Şimdi ben de arada kaldım.Arkadaşınızda sizinle aynı DLC'lere sahip ise oyunun içinden konvoy oluşturup oynayabilirsiniz.
Oynamazsınız.
Steam sayfasında yazan bu hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.