O OmriN Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:39 #11 O zaman Steam atölyesinden indirilen modları da değiştirmek gerekecek dediğine göre. Gamer_2572 dedi: Evet, çünkü Steam'deki indirilen modların sürümlerini de farklılık gösterirse oyunun sürümüyle, oyun çöker. O modu kaldırır deneyin büyük ihtimal çökmez. Genişletmek için tıkla... Sugyex dedi: Sebebi DLC veya mod sorunu olabilir, aynı sorun bende de vardı tüm modları kaldırdım ve tüm DLC'leri doğruladım. Genişletmek için tıkla... Maalesef DLC sorunuda olabilir bütçe olmadığından 3. parti DLC yüklemiştim oyun dosyalarına birkaç bir şeyler atınca olanlardan.
O zaman Steam atölyesinden indirilen modları da değiştirmek gerekecek dediğine göre. Gamer_2572 dedi: Evet, çünkü Steam'deki indirilen modların sürümlerini de farklılık gösterirse oyunun sürümüyle, oyun çöker. O modu kaldırır deneyin büyük ihtimal çökmez. Genişletmek için tıkla... Sugyex dedi: Sebebi DLC veya mod sorunu olabilir, aynı sorun bende de vardı tüm modları kaldırdım ve tüm DLC'leri doğruladım. Genişletmek için tıkla... Maalesef DLC sorunuda olabilir bütçe olmadığından 3. parti DLC yüklemiştim oyun dosyalarına birkaç bir şeyler atınca olanlardan.
Gamer_2572 Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 689 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Bugün 13:42 #12 Steamdeki modlar kaldırılınca büyük ihtimalle sorum düzelecek, aynı sorunu yaşamıştım ve düzelmişti.
O OmriN Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:44 #13 Tamamdır en yakın zamanda deneyeceğim.