ETS 2 demosu kaç saat?

Madara Uchia

Centipat
Daha fazla  
Meslek
üniversite
ETS 2 demo indirmek istiyorum (normale verecek param yok) ETS 2 demo istediğim kadar tır sürebilir miyim?

ETS 2 demo indirmek istiyorum (normale verecek param yok) ETS 2 demo istediğim kadar tır sürebilir miyim?
İlk oyun gibi bir demo süresi yok ama kısıtlı bir haritaya sahipsiniz. Küçük haritanızda istediğiniz gibi sürebilirsiniz, kısıtlı araçlarla.

Cok az oynayabiliyorsun ama ben eskiden hep yeni profil acıyordum oyle oyle oyunun alana kadar oynuyordum.

Doğru biliyorsun, 5. seviyeye gelince bitiyor oyun. Haritanın veya araçların kısıtlandığı falan yok.
Bizzat indirip oynamıştım, FULL versiyona göre çok daha küçük harita ve daha az araba vardı. (Steam.)

@He stole my money Full versiyonla aynı her şey. Araç sayısı da aynı, harita da. DLC'li haritadır senin küçük dediğin.
Demo versiyonda DLC olacağını sanmıyorum, şahsen denemek amaçlı girdiğim zaman hep görünmez duvarlar vardı haritada. (ETS 1 demo içinde vardı aynı görünmez duvarlar.) Araba sayısıda 3 tane filandı, diğerleri için "Full versiyon" diye uyarı veriyordu. Tabi değişmişse demo birşey diyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı