oyunustasi_2 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 ETS 2 satın aldım. Türkiye haritası kurmak istiyorum ama 1 tane DLC (scandinavia) yok diye kuramıyorum, DLC'siz Türkiye haritası modu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
ETS 2 satın aldım. Türkiye haritası kurmak istiyorum ama 1 tane DLC (scandinavia) yok diye kuramıyorum, DLC'siz Türkiye haritası modu var mı?
PaulWalkerSkyline Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 Maalesef yok kanka DLC için tüm harita paketleri lazım.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 oyunustasi_2 dedi: ETS 2 satın aldım. Türkiye haritası kurmak istiyorum ama 1 tane DLC (scandinavia) yok diye kuramıyorum, DLC'siz Türkiye haritası modu var mı? Genişletmek için tıkla... Google’a, “ETS2 Türkiye Haritası Modu” yazıp indirebilirsiniz rehberler yardımıyla.
oyunustasi_2 dedi: ETS 2 satın aldım. Türkiye haritası kurmak istiyorum ama 1 tane DLC (scandinavia) yok diye kuramıyorum, DLC'siz Türkiye haritası modu var mı? Genişletmek için tıkla... Google’a, “ETS2 Türkiye Haritası Modu” yazıp indirebilirsiniz rehberler yardımıyla.
PaulWalkerSkyline Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #4 ahmet can balcı dedi: Google'a, “ets2 Türkiye haritası modu” yazıp indirebilirsiniz rehberler yardımıyla. Genişletmek için tıkla... Tüm DLC'ler lazım
ahmet can balcı dedi: Google'a, “ets2 Türkiye haritası modu” yazıp indirebilirsiniz rehberler yardımıyla. Genişletmek için tıkla... Tüm DLC'ler lazım
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 16 Temmuz 2023 #5 oyunustasi_2 dedi: ETS 2 satın aldım. Türkiye haritası kurmak istiyorum ama 1 tane DLC (scandinavia) yok diye kuramıyorum, DLC'siz Türkiye haritası modu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.
oyunustasi_2 dedi: ETS 2 satın aldım. Türkiye haritası kurmak istiyorum ama 1 tane DLC (scandinavia) yok diye kuramıyorum, DLC'siz Türkiye haritası modu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #6 ahmet can balcı dedi: Google’a, “ETS2 Türkiye Haritası Modu” yazıp indirebilirsiniz rehberler yardımıyla. Genişletmek için tıkla... hatalı bilgi vermişim.
ahmet can balcı dedi: Google’a, “ETS2 Türkiye Haritası Modu” yazıp indirebilirsiniz rehberler yardımıyla. Genişletmek için tıkla... hatalı bilgi vermişim.