ETS 2 DualSense gamepad ayarları değiştirilemiyor

Omer5051

Hectopat
ETS 2'de DualSense ile gamepad ayarlarını yapmak istiyorum fakat gamepad ile ilgili seçenekleri değiştiremiyorum. Üst kısımda kontroller yazan yerde klavye ve mouse var, başka bir kontrolcü seçeneği yok. "Oyun kumandaları ve direksiyon için hızlı kurulum" kısmında gamepad seçsem bile klavye ve mouse harici seçenek çıkmıyor. Steam ayarlarından bir seçeneği aktif etmem falan mı gerek?

asd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ETS 2'de DualSense ile gamepad ayarlarını yapmak istiyorum fakat gamepad ile ilgili seçenekleri değiştiremiyorum. Üst kısımda kontroller yazan yerde klavye ve mouse var, başka bir kontrolcü seçeneği yok. "oyun kumandaları ve direksiyon için hızlı kurulum" kısmında gamepad seçsem bile klavye ve mouse harici seçenek çıkmıyor. Steam ayarlarından bir seçeneği aktif etmem falan mı gerek?

Eki Görüntüle 1746961

DualSense Xden Xbox 360 moduna alıp deneyin.

ETS 2'de DualSense ile gamepad ayarlarını yapmak istiyorum fakat gamepad ile ilgili seçenekleri değiştiremiyorum. Üst kısımda kontroller yazan yerde klavye ve mouse var, başka bir kontrolcü seçeneği yok. "oyun kumandaları ve direksiyon için hızlı kurulum" kısmında gamepad seçsem bile klavye ve mouse harici seçenek çıkmıyor. Steam ayarlarından bir seçeneği aktif etmem falan mı gerek?

Eki Görüntüle 1746961

Steam girdisi aktif mi? Aktifse kapatıp dene. Değilse açıp dene. Olmazsa DSX ile bağlan, bir de öyle dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çözebildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum günlerdir çözemedim. İşin garibi yabancı kaynaklarda da bir şey yok.
Hocam steamde ETS 2 -> "Kontrolcü Ayarları" kısmından "Sürüş" kısmında ayar yaptım oyun içinde ayar yapmak istiyorsan steam' de "Kontrolcü ayarları" kısmındaki bazı tikleri kaldırman gerekiyordu diye hatırlıyorum ancak oyun içinde ayar yapmak steamde ayar yapmaya göre daha zor. Bu yüzden steam arayüzünden ayar yapmanızı öneririm. Sırf deadzone için bile steamden ayar yapılır, istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. (Oyun çalışmıyorken ayar yap.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı