xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 12 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar, benim kütüphanem de var oyun eğlenceli mi?
F fusedd Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #2 Tek başına bi' süreden sonra sıkıyor. TruckersMP girip arkaya müzik açacaksın ve keyfine bakacaksın.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 12 Eylül 2022 #3 @fusedd hocamın dediği gibi ama direksiyon setiniz yoksa yine bir süre sonra sıkıyor bu oyun direksiyon setiyle çok güzel.
@fusedd hocamın dediği gibi ama direksiyon setiniz yoksa yine bir süre sonra sıkıyor bu oyun direksiyon setiyle çok güzel.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #4 Tek başına sıkabilir. Arkada müzikle bir süre oynatır ama direksiyon seti yoksa yine sıkar. Arada mod indirir biraz da öyle vakit geçirirsin.
Tek başına sıkabilir. Arkada müzikle bir süre oynatır ama direksiyon seti yoksa yine sıkar. Arada mod indirir biraz da öyle vakit geçirirsin.
R relaxman Hectopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 8 12 Eylül 2022 #5 xanax32 dedi: Arkadaşlar, benim kütüphanem de var oyun eğlenceli mi? Genişletmek için tıkla... Simulasyon oyunlarını seviyorsan eğlenceli gelir arkadan şarkını açar takılırsın direksiyon setin varsa ayrı bir güzel oluyor oyun.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, benim kütüphanem de var oyun eğlenceli mi? Genişletmek için tıkla... Simulasyon oyunlarını seviyorsan eğlenceli gelir arkadan şarkını açar takılırsın direksiyon setin varsa ayrı bir güzel oluyor oyun.
quness Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #6 xanax32 dedi: Arkadaşlar, benim kütüphanem de var oyun eğlenceli mi? Genişletmek için tıkla... Hocam açıyorum arkaya Neşet Ertaşı alıyorum bir görev ( DLC'lere para harcamadım) yolun tadına bakıyorum. O kadar güzel oluyor ki gerçekten o tren sürmedeki boşluğu ve mutluluğu hissettiriyor. Gerçekten almanızı tavsiye ediyorum.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, benim kütüphanem de var oyun eğlenceli mi? Genişletmek için tıkla... Hocam açıyorum arkaya Neşet Ertaşı alıyorum bir görev ( DLC'lere para harcamadım) yolun tadına bakıyorum. O kadar güzel oluyor ki gerçekten o tren sürmedeki boşluğu ve mutluluğu hissettiriyor. Gerçekten almanızı tavsiye ediyorum.
manyagimben Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer Ankara 12 Eylül 2022 #7 Ara sıra otobüs modu kurup, arkadan da bir müzik açıp oynuyorum. Gerçekten keyifli ve dinlendirici oluyor.
Ara sıra otobüs modu kurup, arkadan da bir müzik açıp oynuyorum. Gerçekten keyifli ve dinlendirici oluyor.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #8 xanax32 dedi: Arkadaşlar, benim kütüphanem de var oyun eğlenceli mi? Genişletmek için tıkla... Aç Müslüm Gürses al direksiyon setini salla direksiyonu.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, benim kütüphanem de var oyun eğlenceli mi? Genişletmek için tıkla... Aç Müslüm Gürses al direksiyon setini salla direksiyonu.