Rehber ETS 2 elektrikli Renault E-Tech batarya doldurma ve sahip olma

Program çöküp duruyor be

Her kaydettiğinizde programı kapatıp, açın. Her save yüklerken ise oyunda kayıt almayı unutmayın. Oyunda 1. kaydetmeyi yaptıktan sonra tekrar işlem yaparsanız hata verecektir.

Bu hatayı alıyorum Truckers MP ile alakalı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-01_184717701.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu hatayı alıyorum Truckers MP ile alakalı olabilir mi?
Trucker MP'de çalışıyor. Oyun içi konsol adımlarını denedin mi? Bu programı açmadan hızlı save alıyor musun oyunda? Her kayıt işleminden önce yüklerken hızlı kayıt alıyorsun, daha sonra programda save yüklüyorsun. Github'dan doğru yükledin mi programı? Bende de bu hatayı alıyordum, dosyayı tekrar indirip Winrar üzerinden el ile taşımak yerine sağ tık menüsünden buraya ayıkla seçeneği ile çıkartmıştım.

Ben de bu sekilde yardimci olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 1717257659723.png
    83,9 KB · Görüntüleme: 71
Ben de bu şekilde yardımcı olur musunuz?
Hocam oyunda "Steam Cloud" kapatıyorsun. Daha sonra ise programda "['S'] profiles" olarak seçtiğinizi [L] profiles" olarak değiştiriyorsunuz. Son kaydınızı seçiyorsunuz ve "Şifre Çöz" dedikten sonra "Yükle" seçeneğini kullanıyorsunuz.

Evet Cloud kapalı. Adımları da eksiksiz yapıyorum. Oyunu açıyorum kayıt alıyorum kayıttan sonra uygulamayı açıyorum g_save_format 2 yazıyorum. Hızlı kayıt alıp decrypt diyorum ama yine aynı hata.

R440 Club savesi kullanan birisinin rehberi önemsizdir, iyi forumlar.

R440 Club saves kullanan birisinin rehberi önemsizdir, iyi forumlar.
Sıkıntı yok hocam. Bakıp geçebilirsiniz sonuçta.
Ayrıca yine de ekleyeyim, Bu save yaklaşık 2 yıldır duran ve save yükledikten sonra içerisini defalarca boşalttığım bir save. Sadece ismi kaldı öyle. Save edit öğrenmeden önce sırf parayla uğraşmamak için internette gördüğüm ilk ne varsa indirmiştim. Sebebini açıklarsanız aydınlanırım.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…