w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Şubat 2023 #1 Dostlar merhaba, ETS 2'de ki en hızlı, kullanışlı tır hangisidir? Alacağım da.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.171 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Volvo eski kasa.
werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 16 Şubat 2023 #3 Volvo model bir tır var en hızlı o gidiyor bildiğim kadarıyla ama iç dizayn eski oyunun ilk çıktığı günlerden o yüzden Scania en iyi model.
Volvo model bir tır var en hızlı o gidiyor bildiğim kadarıyla ama iç dizayn eski oyunun ilk çıktığı günlerden o yüzden Scania en iyi model.
5 558760 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 471 Çözümler 3 16 Şubat 2023 #4 Scania opticruise 905r ve 730bg motor kullanıyorum gayet hızlı. Volvo da güzel.
Y yusufege0 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 kodlu tır bulabilirsin
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Şubat 2023 #6 GMC Denali dedi: Volvo eski kasa. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Volvonun en yeni kasası var, yani çokta hızlı değil en yeni kasası.
GMC Denali dedi: Volvo eski kasa. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Volvonun en yeni kasası var, yani çokta hızlı değil en yeni kasası.
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #7 Kodla yapmayi biliyorsan eger eski kasa Volvo 750 ile Man'in 6 vites sanzimani roket gibi firlatiyor. w1llard dedi: Hocam ben de Volvo'nun en yeni kasası var, yani çok da hızlı değil en yeni kasası. Genişletmek için tıkla... 12 ya da 16 vites kullanirsan oyle 6 vites kullanman gerek iyi hizlanmasi icin.
Kodla yapmayi biliyorsan eger eski kasa Volvo 750 ile Man'in 6 vites sanzimani roket gibi firlatiyor. w1llard dedi: Hocam ben de Volvo'nun en yeni kasası var, yani çok da hızlı değil en yeni kasası. Genişletmek için tıkla... 12 ya da 16 vites kullanirsan oyle 6 vites kullanman gerek iyi hizlanmasi icin.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Şubat 2023 #8 werutaasu99 dedi: Volvo model bir tır var en hızlı o gidiyor bildiğim kadarıyla ama iç dizayn eski oyunun ilk çıktığı günlerden o yüzden Scania en iyi model. Genişletmek için tıkla... Hocam Scania alacağım o zaman, teşekkürler. Tatibaskan dedi: Kodla yapmayi biliyorsan eger eski kasa Volvo 750 ile Man'in 6 vites sanzimani roket gibi firlatiyor. 12 ya da 16 vites kullanirsan oyle 6 vites kullanman gerek iyi hizlanmasi icin. Genişletmek için tıkla... Hocam kod ile nasıl oluyor kolay bir şeyse yaparım. 558760 dedi: Scania opticruise 905r ve 730bg motor kullanıyorum gayet hızlı. Volvo da güzel. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, Scania alacağım teşekkürlerr.
werutaasu99 dedi: Volvo model bir tır var en hızlı o gidiyor bildiğim kadarıyla ama iç dizayn eski oyunun ilk çıktığı günlerden o yüzden Scania en iyi model. Genişletmek için tıkla... Hocam Scania alacağım o zaman, teşekkürler. Tatibaskan dedi: Kodla yapmayi biliyorsan eger eski kasa Volvo 750 ile Man'in 6 vites sanzimani roket gibi firlatiyor. 12 ya da 16 vites kullanirsan oyle 6 vites kullanman gerek iyi hizlanmasi icin. Genişletmek için tıkla... Hocam kod ile nasıl oluyor kolay bir şeyse yaparım. 558760 dedi: Scania opticruise 905r ve 730bg motor kullanıyorum gayet hızlı. Volvo da güzel. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, Scania alacağım teşekkürlerr.
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #9 w1llard dedi: Hocam Scania alacağım o zaman, teşekkürler. Hocam kod ile nasıl oluyor kolay bir şeyse yaparım. Tamamdır hocam, Scania alacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da videolari var cok zor bir şey degil sadece not defterinden birkac yaziyi degistiriyorsun ama once tiri alman gerek dusuk bg de olsa.
w1llard dedi: Hocam Scania alacağım o zaman, teşekkürler. Hocam kod ile nasıl oluyor kolay bir şeyse yaparım. Tamamdır hocam, Scania alacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da videolari var cok zor bir şey degil sadece not defterinden birkac yaziyi degistiriyorsun ama once tiri alman gerek dusuk bg de olsa.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Şubat 2023 #10 Tatibaskan dedi: Kodla yapmayi biliyorsan eger eski kasa Volvo 750 ile Man'in 6 vites sanzimani roket gibi firlatiyor. 12 ya da 16 vites kullanirsan oyle 6 vites kullanman gerek iyi hizlanmasi icin. Genişletmek için tıkla... Hocam Hmm tamamdır o zaman hocam, 6 vites bulup alırım.
Tatibaskan dedi: Kodla yapmayi biliyorsan eger eski kasa Volvo 750 ile Man'in 6 vites sanzimani roket gibi firlatiyor. 12 ya da 16 vites kullanirsan oyle 6 vites kullanman gerek iyi hizlanmasi icin. Genişletmek için tıkla... Hocam Hmm tamamdır o zaman hocam, 6 vites bulup alırım.