ETS 2 fare nasıl debriyaj yapılır?

Eyüp18

Centipat
Daha fazla  
Xpadder ile vites ve kontak yaptım. Touch Racer ile direksiyon yaptım. Farenin solu gaz, sagi fren yaptim. Hepsi ETS 2'de çalışıyor fakat debriyaj yok oyunda. Araştirdim kimse mouse ile debriyaj yapmayi gostermemis, hepsi klavyeyle yapmıs. Nasıl fareyle yapacağız?

Xpadder ile vites ve kontak yaptım. Touch Racer ile direksiyon yaptım. Farenin solu gaz, sagi fren yaptim. Hepsi ETS 2'de çalışıyor fakat debriyaj yok oyunda. Araştirdim kimse mouse ile debriyaj yapmayi gostermemis, hepsi klavyeyle yapmıs. Nasıl fareyle yapacağız?

Hocam benim tavsiyem bir tane çok da kaliteli olmayan markası fark etmeyen bir klavye al veya elinde ekstra varsa onu kullan sağ NumLock taraflarına gaz koy ortalara fren koy ve sol tarafa da debriyaj koyarsın ama tabii ki tuş gibi olduğu için çok iyi hissettirmeyecektir zamanında çok uğraştım böyle şeylerle kartondan mı dersin tahtadan mı dersin ama zevk vermiyor en sonunda gittim T150 Pro aldım yanına da shifter ve el freni de aldım.

Hocam benim tavsiyem bir tane çok da kaliteli olmayan markası fark etmeyen bir klavye al veya elinde ekstra varsa onu kullan sağ NumLock taraflarına gaz koy ortalara fren koy ve sol tarafa da debriyaj koyarsın ama tabii ki tuş gibi olduğu için çok iyi hissettirmeyecektir zamanında çok uğraştım böyle şeylerle kartondan mı dersin tahtadan mı dersin ama zevk vermiyor en sonunda gittim T150 Pro aldım yanına da shifter ve el freni de aldım.
Hayırlı olsun hocam ben galiba bu tür şeylerle uğraşmaya devam ediceğim çünkü yaptığım şeylerden kendimce zevk almaya başladım direksiyon setimde benim emeğim çok fazla kolay kolay vazgeçmem.hocam sende iyi günlerde kullan inşallah allah kaza bela vermesin:)

Hayırlı olsun hocam ben galiba bu tür şeylerle uğraşmaya devam edeceğim çünkü yaptığım şeylerden kendimce zevk almaya başladım direksiyon setimde benim emeğim çok fazla kolay kolay vazgeçmem. Hocam sende iyi günlerde kullan inşallah Allah kaza bela vermesin:)

Amin hocam teşekkür ederim evet bende çok keyif alıyordum bu tarz şeylerle uğraşmak gerçekten zevkli oluyor inşallah daha iyileri senin olur kolay gelsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı