GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #1 Aracı fare tekerleği ile sürmek istiyorum sağ ve sol tarafa dönüşü atadım ama çalışmıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Aracı fare tekerleği ile sürmek istiyorum sağ ve sol tarafa dönüşü atadım ama çalışmıyor. Ne yapabilirim?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 GG PLAYER dedi: Aracı fare tekerleği ile sürmek istiyorum sağ ve sol tarafa dönüşü atadım ama çalışmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fare tekerleği den kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
GG PLAYER dedi: Aracı fare tekerleği ile sürmek istiyorum sağ ve sol tarafa dönüşü atadım ama çalışmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fare tekerleği den kaynaklı olabilir.
KS KS GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #3 MuhammedA dedi: Fare tekerleğiden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam fare başka yerlerde ve ayarlar menüsünde çalışıyor. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Fare tekerleğiden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam fare başka yerlerde ve ayarlar menüsünde çalışıyor.
shellshocks Picopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 351 Çözümler 4 Yer Karlar Ülkesi Erzurum 30 Ocak 2022 #4 Ben fare ile direksiyonu kontrol edip, fare tekerliği ile vites değişimi yapıyordum. Tavsiye ederim. Fare tekerliğine basınca da vites boşa geçiyordu. Artı 0 Eksi
Ben fare ile direksiyonu kontrol edip, fare tekerliği ile vites değişimi yapıyordum. Tavsiye ederim. Fare tekerliğine basınca da vites boşa geçiyordu.
MehmetYigit0 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 ben sağ tık gaz sol tık fren tekerlek lede retarder yapmıştım viteside mousedeki 2 tuşa ayarladım klavye ye gerek kalmadı Artı 0 Eksi
ben sağ tık gaz sol tık fren tekerlek lede retarder yapmıştım viteside mousedeki 2 tuşa ayarladım klavye ye gerek kalmadı