C Chikng Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 Virajlı ve dar yol istiyorum buna göre DLC önerir misiniz? Bir de mod olarak kurulan tüm Türkiye'yi kapsayan harita için hepsi mi lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Virajlı ve dar yol istiyorum buna göre DLC önerir misiniz? Bir de mod olarak kurulan tüm Türkiye'yi kapsayan harita için hepsi mi lazım?
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.637 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2025 #2 Evet tüm DLC'lerin olması gerekli. Bütçenizi zorluyorsa malum yöntemleri deneyebilirsiniz.
C Chikng Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 LorrieNN dedi: Evet tüm DLC'lerin olması gerekli. Bütçenizi zorluyorsa malum yöntemleri deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz yöntemlerde her bir sürüm yükseldiğinde sorun oluyor bende indirimde ufak ufak toplamayı planlıyorum peki hangilerini önerirsiniz?
LorrieNN dedi: Evet tüm DLC'lerin olması gerekli. Bütçenizi zorluyorsa malum yöntemleri deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz yöntemlerde her bir sürüm yükseldiğinde sorun oluyor bende indirimde ufak ufak toplamayı planlıyorum peki hangilerini önerirsiniz?