rvNistaken
Hectopat
ram açısından sorun olacağını düşünmüyorum. İşlemci yetersiz gelebilir dedim.Hacı ben oynuyordum eskiden sadece 4 GB RAM vardı.
ram açısından sorun olacağını düşünmüyorum. İşlemci yetersiz gelebilir dedim.Hacı ben oynuyordum eskiden sadece 4 GB RAM vardı.
Bence 40-50 FPS almanız zor. İşlemci+ekran kartı takviyesi gerektiğini düşünüyorum.
Peki asseto corsaram açısından sorun olacağını düşünmüyorum. İşlemci yetersiz gelebilir dedim.
Onerebileceginiz ekran kartı varmı Intel h55 anakartRam değilde ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapın. Tabii Ram yükseltmeside yapın.
ETS 2 oyun motoru eski olduğundan çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duyuyor. Zaten ekran kartınız da çok iyi değil. Bu sistem ile oyunu 30 FPS ve altında oynarsınız. Ayrıca çok fazla sistemi ısındıracaktır.
GeForce NOW'un 22 Mayıs'a kadar indirimi var. Fiyatının uygun olduğunu belirtebilirim. Eğer internet hızınız yetiyorsa almanızı öneririm.
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!gameplus.com.tr
Bu sisteme yükseltme yapmak yerine ileride hazır bir sistem almanız daha mantıklı olacaktır.
Assetto Corsa çok iyi optimizasyonu olmayan ve Steam sayfasında önerdiği özelliklerde istikrarlı çalışan bir oyun değil. Belirttiğim gibi sistem yükseltmek yerine bulut hizmetlerinde oynayın. Sonrasında ise yeni bir sistem satın alın.
Ayrıca 750 Ti alabilirsiniz. Ama orijinal 750 Ti bulabilir misini bilemiyorum.
Videoda gördüğün gibi düşük ayarlarda istikrarsız bir deneyim sağlıyor. Buna bir de işlemci falan dahil olacak. Assetto Corsa ve ETS2 genel olarak istikrarlı çalışan oyunlar değil. Eskiler ve yeni gelen grafik güncellemeleri uyumlu çalışmıyor. Daha güncel oyun motorları ile yeniden yapılmaları gereken nadir oyunlardan diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.