ETS 2 için 8 GB RAM yeter mi?

Bence 40-50 FPS almanız zor. İşlemci+ekran kartı takviyesi gerektiğini düşünüyorum.

Ti-GTX 730-750 ikisinden birini alsam ya da onerebileceginiz düşük fiyatli ekra kartı.

ram açısından sorun olacağını düşünmüyorum. İşlemci yetersiz gelebilir dedim.
Peki asseto corsa

Peki düşük fiyat ekran kartı önerir misiniz Intel h55

Ram değilde ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapın. Tabii Ram yükseltmeside yapın.
Onerebileceginiz ekran kartı varmı Intel h55 anakart

ETS2 oyun motoru eski olduğundan çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duyuyor. Zaten ekran kartınız da çok iyi değil. Bu sistem ile oyunu 30 FPS ve altında oynarsınız. Ayrıca çok fazla sistemi ısındıracaktır.

GeForce Now'un 22 Mayıs'a kadar indirimi var. Fiyatının uygun olduğunu belirtebilirim. Eğer internet hızınız yetiyorsa almanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sisteme yükseltme yapmak yerine ileride hazır bir sistem almanız daha mantıklı olacaktır.

ETS 2 oyun motoru eski olduğundan çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duyuyor. Zaten ekran kartınız da çok iyi değil. Bu sistem ile oyunu 30 FPS ve altında oynarsınız. Ayrıca çok fazla sistemi ısındıracaktır.

GeForce NOW'un 22 Mayıs'a kadar indirimi var. Fiyatının uygun olduğunu belirtebilirim. Eğer internet hızınız yetiyorsa almanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu sisteme yükseltme yapmak yerine ileride hazır bir sistem almanız daha mantıklı olacaktır.

8 GB RAM alsam 750 ya da 730 GTX ekran kartı alsam 30 40 FPS alabilir miyim?
Bir de Assetto Corsa da.

Assetto Corsa çok iyi optimizasyonu olmayan ve Steam sayfasında önerdiği özelliklerde istikrarlı çalışan bir oyun değil. Belirttiğim gibi sistem yükseltmek yerine bulut hizmetlerinde oynayın. Sonrasında ise yeni bir sistem satın alın.

Ayrıca 750 Ti alabilirsiniz. Ama orijinal 750 Ti bulabilir misini bilemiyorum.

Videoda gördüğün gibi GT 730 da düşük ayarlarda istikrarsız bir deneyim sağlıyor. Buna bir de işlemci falan dahil olacak. Assetto Corsa ve ETS2 genel olarak istikrarlı çalışan oyunlar değil. Eskiler ve yeni gelen grafik güncellemeleri uyumlu çalışmıyor. Daha güncel oyun motorları ile yeniden yapılmaları gereken nadir oyunlardan diyebilirim.

Assetto Corsa çok iyi optimizasyonu olmayan ve Steam sayfasında önerdiği özelliklerde istikrarlı çalışan bir oyun değil. Belirttiğim gibi sistem yükseltmek yerine bulut hizmetlerinde oynayın. Sonrasında ise yeni bir sistem satın alın.

Ayrıca 750 Ti alabilirsiniz. Ama orijinal 750 Ti bulabilir misini bilemiyorum.

Videoda gördüğün gibi düşük ayarlarda istikrarsız bir deneyim sağlıyor. Buna bir de işlemci falan dahil olacak. Assetto Corsa ve ETS2 genel olarak istikrarlı çalışan oyunlar değil. Eskiler ve yeni gelen grafik güncellemeleri uyumlu çalışmıyor. Daha güncel oyun motorları ile yeniden yapılmaları gereken nadir oyunlardan diyebilirim.

Ben yüksek FPS istemiyorum 30 40 FPS yeter benim için düşük ayarlarda bulut dediğiniz mantıklı ama 1 2 ay oynicam sonra biticek onu pek düşünmüyorum almayı .
Tessekurler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı