ETS 2 için Direksiyon mu Kol mu?

Makaleler
18
Selam arkadaşlar.
ETS 2'ye başlayacağım sınavlar bittikten sonra ama Direksiyonun verdiği zevk de tartışılmaz ama benim koyacak yerim yok. Masanın altında yer var ama oda ders çalışmak için Raylı bir düz tahtanın üzerinde ders yapıyorum. Onun üstüne koyamam. Direksiyon Standlarına bakayım dedim. Direksiyonlardan pahalı fiyatı neden böyle?
20 Dolarlık bir kol alsam direksiyon zevki kadar vermese de Klavye'den daha fazla zevk verir mi?
Deneyim eden arkadaşlar yazarsa sevinirim.

bence direksiyon ama senin rahatına bağlı mesela bende Logitech G29 var çok memnunum, titreşim olsun hissiyatı olsun bence kesinlikle direksiyon direksiyon olarak ise g27 temiz 2.el olabilir ama sıkıntı çıkarabiliyomuş dikkat et.

Bütçe önemli bu noktada. Direksiyoın için en azından ortalama 1500-2000 TL gözden çıkarılmalı ikinci el için bile.

Bütçe önemli bu noktada. Direksiyoın için en azından ortalama 1500-2000 TL gözden çıkarılmalı ikinci el için bile.
Ya benim gözümde 500-600 TL'lik de yeter. O havayı istiyordum kol alacağım artık. Ben de kol cahiliyim maalesef. Pes ve FIFA'da da kullanamam mesala. Bakacağım artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı