Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 17 Ekim 2021 #11 cinar_yasarrr dedi: Son sürüm, çoğu şey hiç gerçekçi değil. Gölgeler bile çok dandik, bildiğiniz bir grafik modu var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. 2008'den beri oynadığım için yeni grafikler bana çok tatmin edici gelmişti. Belki de gözüm alışmıştır.
cinar_yasarrr dedi: Son sürüm, çoğu şey hiç gerçekçi değil. Gölgeler bile çok dandik, bildiğiniz bir grafik modu var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. 2008'den beri oynadığım için yeni grafikler bana çok tatmin edici gelmişti. Belki de gözüm alışmıştır.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.957 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2021 #12 Beyaz_G dedi: Tamam yine de nasıl söylersen sevinirim sanırım Online için kursak bile bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çok kötü resmen CS:GO'dan Valorant'a geçmiş gibi oldu.
Beyaz_G dedi: Tamam yine de nasıl söylersen sevinirim sanırım Online için kursak bile bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çok kötü resmen CS:GO'dan Valorant'a geçmiş gibi oldu.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.511 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Ekim 2021 #13 cinar_yasarrr dedi: Çok kötü resmen CS:GO'dan Valorant'a geçmiş gibi oldu. Genişletmek için tıkla... Dahada kötü gibi özellikle çimler falan.
cinar_yasarrr dedi: Çok kötü resmen CS:GO'dan Valorant'a geçmiş gibi oldu. Genişletmek için tıkla... Dahada kötü gibi özellikle çimler falan.